Termal Otel'de Satış ve İletişim Problemleri

03 Kasım 2024 11:56

Valide Sultan Termal Otel devremülkümüzün aidat borcunu öderseniz hemen ilgilenir, satarız dedikleri halde 10.000 TL ödeme yaptık ve yerimiz satılmadı. Bir sene sonra tekrar aradılar ve aidat borcumuz olduğunu söylediler. Y***** Hanım aradı ve Google size ne kazandıracak yorumunuzu silmemiz için aradı, karşısındakini konuşturmadan hakaretler etmeye ve aidat borcunu bizi yanıltarak aldığını itiraf etmiştir.

Yorumlar (6)

Ali
Ali

Ben de Alya Gordion ismiyle aldığım, sonrasında başka firmaya geçen ve Valide Sultan Termal adını alan devremülk mağduruyum. Devremülkü kullanmadığım ve her yıl yıldatları düzenli ödediğim halde, 22.000₺ eksik yıldat borcum olduğu, ödemezsem hakkımda haciz işlemi yapılacağı rahatsızlık boyutuna varan arama ve mesajlarla söylendi. Borcu henüz ödemedim. Benzer sorun yaşadığınız için siz çıkış yolu bulabildiniz mi? Aynı şekilde mağduriyet yaşayanlardan birlikte hareket etmek isteyen varsa, ben de katılırım. Selamlar...

İldeniz
İldeniz

Çok haklısınız o kadar muzdarip insanlar var ki hakkımı helal etmiyorum. Aynı şey beni. Başımada geldi siz kimsiniz köpek ve ağza alınmayacak hakaret bu nasıl yöneticilik. Yagmur ve oradan bir erkek bunların da kayıtları mevcut be de gereken hakkımı alacağım... 13 sene önce verdim tüm paramı elimi kolumu bedenimi mahvettiler...

Özeroğlu

Sahte isimle yapılan yorumlar için hukuki mücadelemiz tüm imkanlarla devam etmektedir, ve edecektir.

Özeroğlu

Söylediğiniz hiçbir yalan itham sizin hayalinizdeki gibi firmamızı karalamayacak. Bu tüm yalanlarınızın şikayet dosyamıza ek olarak eklendiğini belirtmek isteriz.

Özeroğlu

Öncelikle adınızı farklı yazsanız da biz kim olduğunuzu biliyoruz. Hayatınızda ilk defa gelip yıldat ödemesi yaptınız (10 bin tl) ve satılır mı yoksa kullanalım dediniz. Bizler de satış için imkan olursa döneceğimizi söyledik. Ama kullanmak isterseniz dilediğiniz zaman arayabilirsiniz dedik. Fakat siz ne aradınız, ne sordunuz. Bugün de Google de yazdığınız yalan dolu ifadelerden dolayı sizi aradık, bu yorumu yalan katmadan tekrar yazmanızı istedik. Fakat eşiniz telefonu aldı ve bel altı hakaretler, küfürler etti. Şirketimize yapmış olduğunuz bu itibar saldırısı ve eşinizin personele küfürleri kayıt altında olup, yarın sabah itibariyle avukata sevk edilecektir. Alper bey

Sadecesadece
Sadecesadece

Yüz yüze görüşmelerde ve telefonda yagmur hanım kullanım hakkı ya da satışını istediğimizi söyledik fakat tesis kapalıydı bizim dönemimizde sizi arayacağız dendi biz kaç kez aradıysak telefonlara dönülmedi taki borcumuz yokken yanlış kayıt aldıklarını farklı Altıntaş soyadını Altınbaş diye kaydettiklerinden kendi hataları olduklarını iletiler karsı tarafı konuşturmayıp tehdit ederek ve bundan sonra görürsünüz icrada avukat 50.000 TL alsın sizden diye tehdit etti. 10.000 TL ödemişsiniz kaç paralık insansınız dedi ve eşimde biraz sakin olun deyince siz muhatabım değilsiniz diye esime söylemediğini bırakmadı ses kayıtları vardır Şikayet.com bakarsanız firma hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Devremülk Satışıyla İlgili Mağduriyet İddiaları Hakkında Şikayet

19 Eylül 2025 11:28
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Termal Sarayın İlgisizliği

20 Haziran 2024 02:16