İris sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Mehmet Rahşan Para İçin Yanlış İşlem

28 Eylül 2023 09:56

Mehmet Rahşan'la bir fiyat üzerinden Jawline için anlaştık. Sonra bu işleri bilen arkadaşım, senin ihtiyacın jawline değil, çok kaba olur. Yüzün dedi. Ben de Mehmet Rahşan'a yazdım. O da"yok sana jawline demedik, (işlemin ismini unuttum" ABC işlemini yapacağız dedi. Ben de o zaman bu işlem için 13bin tl fiyat verdiniz doğru mu dedim. Evet dedi. Ertesi gün işlemi yaptırmak için o arkadaşımla beraber gittik. Biz tam 3 saat beklettikten sonra, ücreti elden nakit alacağız dedi. Ben de "bana bunu saat 7 de mi söylüyorsunuz? Ben nereden bulayım bu nakdi şu an, o zaman yarın getiririm dedim. Bu arada 5 senedir bu adama Botoks için giderim. Beni çok iyi tanırlar. Olmaz, ya parayı getirmezseniz dediler. İyi mi. Ben de o zaman başka güne alalım randevuyu dedim. Olmaz, fiyat sadece bugün için geçerli dedi. Ben de anladım ki, bu adam bana uymayacak yanlış bir işlem uygulayacaktı, ben uyarınca vites değiştirdi ama değiştirdiği vites daha pahalı olduğundan bu şekilde bir kabalıkla işlemden vazgeçmemi sağlamaya çalıştı. Ulaştığım sonuç
1) Eğer bu konularda bilginiz yoksa para için yanlış teşhis ve işlem yapabilir, çok tehlikeli
2) Eğer konu paraysa sonsuz kabalaşabilir.

Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Engin Duruk Pazarlamayla Boşa Giden Param

08 Kasım 2023 04:33

19 Şubat 2025 14:11

Dr. Cansu Şahin Mağduriyeti Ve Hizmet Kalitesi

18 Temmuz 2024 20:22
Dr. Cansu Şahin Mağduriyeti Ve Hizmet Kalitesi
Şükriye sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Cansu Şahin Hakkımı Arayacağım

10 Mayıs 2024 19:36
İdil sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Can Taşkıran Tutmayan Botoks Eşit Olmayan Yüz

03 Ağustos 2023 14:13