Uzdent'te Uzayan Tedavi Ve Beklenmedik Ücret Şoku

02 Kasım 2024 20:09

Uzdent bir daha mı asla...
Dişim ağrıyordu gittim dolgu yapacağız dedi. Saatler geçti. Dolgudan kanala geçtiler. Tam 2 saat ağzım açık tedavinin bitmesini bekledim. Kanal bitti eğer ağrınız olursa gelirsiniz çekeriz dedi doktor. Saçmalığa bak. Ağrısı olacaksa neden kanal yaptın. Fiyat dahi söylemediler. Tedavi bitti 3500 TL de ücret aldılar. Akıllı olan uzak durur.

05 Kasım 2024 16:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Dentopol Ağız Ve Diş Sağlığı Ümraniye'de Şeffaf Olmayan Fiyatlandırma Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

29 Eylül 2024 12:33
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dinçalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ayıplı Kanal Tedavisi

09 Temmuz 2024 14:34

Maksident Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yaptığı Dolgunun Ardında Durmaması

11 Eylül 2023 18:32
Maksident Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yaptığı Dolgunun Ardında Durmaması
Ömer sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2023 15:11
"Müdüre Meltem hanıma teşekkür ediyorum alakası ve şikayetimin giderilmesi noktasındaki hassasiyeti için. Kanal tedavilerimin hepsini tekrardan yapan İlçi Berk hocama teşekkür ediyorum kanal tedavi öyle yapılmaz böyle yapılırı gösterdiği için. Kendisi alanında gerçekten uzman. Şimdilik ağrılarım geçti çok şükür. İşine saygı duyan ticariden çok insani yaklaşan herkese tekrar teşekkür ederim. Doktorunuzu iyi seçin. Baktınız size sürekli bir şey çıkarıyor ek masraf yüklemeye çalışıyor uzun sürmesi gereken bir işi 5 dakika da yapıp bitti diyorsa bir daha o doktora muayene olmayın derim. Saygılarımla"
Hafız sonuçtan hiç memnun değil

Menekşe Feyzioğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yüzünden 10 Gündür Ağrıdan Duramıyorum

11 Haziran 2025 14:12