Uzay Asansör (İstanbul) Hizmet Kalitesi Ve İletişim Sorunları!

27 Eylül 2024 13:01

Bu firma kesinlikle güvenilir değil.
Telefona bakmazlar, geri dönmezler, verdikleri sözü tutmazlar. Taşeron acemi çocukları bakıma gönderiyorlar.
75 bin tl bizden tamir ücreti aldılar, asansörümüz şu anda daha kötü ve 1 aydır telefonla ulaşamıyoruz.

Leyla
Leyla

Asansörümüz kırmızı Kart almış uzay asansör firması ile iletişime geçtim sürekli oyalıyorlar en sonunda sinirlendim niye böyle yapıyorsunuz dedim 1 haftadır bekliyorum? Yetkili kişi bana diyor acelesi varsa başkasına yaptırın sonuçta sizden para almadık özürleri kabahatlerinden beter söz verip gelmiyorlar herhangi bir açıklama yapmıyorlar ben aradığım zaman da böyle bir tavırla karşıma çıkıyorlar uzay asansör firması bana göre İlk önce iletişim kanallarını onarsınlar sonra asansör işine baksınlar çünkü etkili iletişim hizmet kalitesini belirler bu olumlu yorumların kendi şahıslarına ait olduğunu düşünüyorum firma çalışanı mı yetkili mi bilmiyorum Mustafa adında bir kişi var işi gücü insanları oyalamak yarı yolda bırakmak haklı bir açıklaması olsa insanlık hali diyeceğim sonradan mesaj atıyor benim canım yaptığım işten daha kıymetli diyor ne alakaysa bilemedim 🙄insanız hastalanırız kaza geçiririz oluşturduğun randevuya bir açıklama yapmak zorundasın kardeşim

09 Şubat 2024 16:42

Truva Asansör Asansör Bakım Ve Personel Sorunu