UYAP Elektronik Satış Portalı

27 Nisan 2023 12:56

UYAP satışları ile ilgili. Bu elektronik satışlarda yapılan yanlışlıkları kimileri kabul etmemekte hatta kasıtlı yaptığını ima etmektedir. Bunu asla kabul etmiyorum. Hastaneden randevu alamayan, bankamatikten para çekemeyen, bineceği otobüsün numarasını bilemeyen insanlarımız var. Hatta bilgisayar veya akıllı telefonu olmayan olsa bile kullanmasını bilmeyen binler değil milyonlarca insan olduğunu düşünüyorum. UYAP'tan önce ihaleler, satışlar herkesin gözünün önünde yapılıp sonucu anında belli oluyordu. Şimdi ise kör kuyuya taş atmış gibi. Bu UYAP elektronik satış elli yaş üzerine hitap etmiyor.

Ben 70 yaşındayım satılacak bir yerimiz var kara kara düşünmeye başladık. Ne yapacağımızı da bilmiyorum. İş ben daha hızlı teklif veririm, sen daha hızlı teklif verirsin e geliyor. İş bunun yanında teminat yatırmak, evde internet olması bunun yanında bilgisayar olması bir de bunu kullanacak kişinin olması bunların hepsinin üstüne işten anlayan birisinin olması gerekiyor. Açık ihale olsa gözle görülür Elle tutulur kendi başına iş hallolur. Bu satış işleminden bir an önce vazgeçilmeli. Eski sisteme dönülmeli. Saygılarımla

profile profile profile

Barbaros
Barbaros

Eski sistem kapıda mafyanın kimseyi ihaleye sokmaması ve kendisi çıkış fiyatına alması. Yeni sistemde en yüksek hızlı satış fiyatına gider mal sorun olmaz. Bazen piyasa fiyatının da üzerine gider hatta. En fazla bura bu eder diyorsanız o teklifide verirsiniz olur biter gerisinde para konuşur.

Musa
Musa

Eski sistemin sıkıntıları daha fazla, iş bilmiyorsanız danışman tutabilirsiniz ya da avukat tutabilirsiniz tüm süreci takip eder.

Süleyman
Süleyman

Kimse sizi son saniye teklife zorlamıyor. Elektronik ihalenin amacı katılımcı olacak kişilere teklifleri için son saniyeye kalmadan taşınır ya da taşınmaz mal için gönlünden kopacak en yüksek bedeli ihale bitimi öncesi pey sürmesidir. Siz malı ucuza alayım diye çabaya girecekseniz ve son saniyeye kadar diğer rakiplerinizi ihaleden uzak tutacak yüksek bedel vermekten kaçınırsanız o zaman son saniyede hem internet bileği hem de teklif rakamı en yüksek olan ihaleyi kazanır. Kimse ucuza gitti pahalıya gitti diyemez

Murat

Süleyman bey siz Türkiye'deki yaşlıların durumunu düşündünüz mü? Bunları yazarken. Zannederim siz Türkiye de yaşamıyorsunuz

UYAP'ta Ödenen İcra Dosyası Açık Kalıyor

11 Ocak 04:50