UYAP E-satış Otomatik Teklif Verme

14 Nisan 2023 12:42

Az önce bir ihaleye katıldık son saniye teklif verdik extra on dakika uzatıldıktan sonra ve sistem bizim teklifimizi gösterdi ve ardından sistem yenilendi ve en az arttırım miktarı kadar arttırıp başka biri kazandı gösterdi. Bu nasıl oldu ve kimse bu kadar hızlı olamaz. Nedir bunun aslı halen var mı otomatik teklif verme. Varsa benim ekranda neden otomatik teklif verme tanımla görünmüyor. Lütfen bilgilendirin beni.

profile profile profile
17 Nisan 2023 13:09

Sistem on dakika uzattık tan sonra kalan son saniyede teklifi verdim ve süre bitmiş olması lazımdı ve benim teklif ekrana düştü ve ardından saniye sonra başka birinin teklifini kabul etti ve kaybettim ihaleyi bir insan nasıl 0-1 saniye içerisinde bu işlemi yapabilir? Teklif zaman dökümünü istiyorum nereden nasıl ulaşırım. Yoksa ihalede şike mi var usulsüzlük mü var diye düşüneceğim. İyi çalışmalar. En kısa zamanda cevap yazın.

Yorumlar (16)

Sinan

Merhabalar program için " follower. İhale. Asistanı " Instagram hesabımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Bilal

Bahsi geçen program bende var isteyen ulaşabilir...

Recep
Recep

Bu uygulama ne işe yarıyor

Zeki
Zeki

Merhaba benim de programa ihtiyacım var konuşabilirmiyiz

Sinan

Sizinle iletişime geçemiyorum, Instagram üzerinden mesaj yazdım iletilemiyor. Instagram hesabım " sinanadiguzl "benimle iletişime geçmenizi bekliyorum.

Yusuf
Yusuf

Sizlere istek attım ama yazamıyorum. Yardımcı olabilirmisin

Mesut
Mesut

Bilal bey bu programı nasıl indiririm

Bilalatac46 Instagram üzerinden yazabilirsiniz

Ertuğrul
Ertuğrul

Merhaba nasıl irtibata geçeriz size?

Yunus
Yunus

Merhaba kardeşim, bende sürekli ihalelere katılıyorum. Duyduğum kadarıyla, yeni bir program yazılmış. Örnek veriyorum sen bir taşınmazı 2.000.000 TL'ye kadar almayı kafana koymuşsun. İhale 800-900 arası giderken sonra 1 dakika kala aklında olan 1.500.000 TL rakamını yazmışsın ve bekliyorsun. Son 3 saniye kala teklif veriyorsun ve aldım diyorsun kendi kendine... Bir bakmışsın başka biri 1.501.000 TL'ye almış ihaleyi. Benim başıma çoğu kez geldi... Sisteme entegre bir program yazılmış, şahıs programa aynı senin gibi 2.000.000 TL'ye kadar alma komutunu yazıyor ve kim ne teklif verirse versin 1000 TL ya da 2000 TL üstüne çık komutunu da veriyor ve hiç stres yapmadan ihaleyi alıyor. Sen ve ben gibilerde baka kalıyoruz😊 programı 50.000 TL'ye satıyorlarmış hatta ihale başı 2000 TL'ye de kiraya veriyorlarmış (ihaleye gireceğin gün bilgisayarla bir arkadaş gelip, kendi bilgisayarından sistemi açıp, sana ihaleyi alıp gidiyormuş... Bu arada bahsettiğim sistem saniyede 160 tane işlem yapabiliyormuş.

Bilal

Saniyede 160 işlem yapması mümkün değil, UYAP sunucusuna saniyede 160 request yollarsanız banlanırsınız veya sunucuyu kilitlersiniz... Sonuç olarak karşıdaki sunucunun da cevap verebileceği bir istek sayısı mevcut... Burada bahsi geçen botların yaptığı işlem sadece teklifi insan eliyle yapılabildiğinden daha hızlı atmak, ancak burada bahsi geçen hızdan kasıt saniyede şu kadar teklif atmak değil, teklif verenlerin çoğu son 2 saniyeyi bekleyip teklif ver butonuna basıyor, botlar son teklifi 1 saniyenin daha altında kalan bir sürede okuyor ve üzerine yeni teklif atıyor... Bu kadar sürede bu teklifi gözle okuyup Elle hazırlayıp atmanız imkansız... Ayrıca bu işi yapan adam 2 bin lira karşılığı yanınıza geliyor olayı da saçma, ne yapacak adam 2 bin lira için İstanbul'dan kalkıp Ankara'ya mı gelecek? Benim de kendi geliştirdiğim bir yazılımım var bu konuda, ancak burada yapılan şey manipülasyon filan değil sadece en son teklifi görüp hızlıca teklif yenilemekten ibaret...

Ömer
Ömer

Yunus kardeşim bu yazılımcı ile nasıl irtibata gecebiliriz, bilgin var mı?

Tolga

Lütfen bilginiz var ise iletişime geçin benim ile Tolga Pasha diye aratın Facebook tan çıkarım ben.

Tolga

Var mı program ismi veya nereden öğrendin böyle bir şeyi?

Haluk
Haluk

Geçen hafta benimde böyle bir şey başıma geldi, ihale bitiş saati 10.50 ve ek 10 dakika süreyle birlikte ihale kesin bitiş saati 11.00 di, ihale bana kaldı derken, saat 15.30 da verilmiş yeni teklif ile karşılaşıyorum şok oldum şaşırdım, 4 saat sonra teklif nasıl oluyor da kabul görüyor, bu yeni Elektronik sistem kabul edilir gibi değil, usulsüzlük mü yapılıyor acaba diye düşünür oldum artık, inşallah ben yanılıyorumdur, bilmediğim bir durum mu var acaba

Adil
Adil

Bende çok yaşadım. Bu durumlar için sağ alt köşede robot (LOG kaydı) var ve bunu kullanın. 10 gün içinde yasal süre zarfında ihale başkasına kaldı durumu olursa bu kaydı delil olarak talep edin ve ilgili hukuk mahkemesine fesih için, (online) müracaatta bulunabilirsiniz. Hecker işi olduğu aşikar lakin delil ister mahkeme.

UYAP E-Satış Portalındaki Teknik Sorunlar Yüzünden Mağduriyet!

Birgül
19 Mart 2025 15:03