Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Aspava'da Pişmemiş Kanat Ve İlgisiz Hizmet

Aspava'da Pişmemiş Kanat Ve İlgisiz Hizmet
17 Kasım 2024 22:40

Yıllardır aspavaya giderim. Beğenerek ve güvenerek gittiğim bir restorandan bunu yaşamam çok üzücü bir durumdu. Daha fazla para kazanmak uğruna pişmemiş kanatları getirip önümüze servis ettiler. Birkaç kez söylememe ve ürünü yenilemelerine rağmen hepsi aynıydı. Bir de şikayetimizi dile getirince beyefendi kalabalık o kadar olacak cevabı hiç yakışmadı. Sakarya üstün Aspava şubesine gidecekler kalabalık zamanı seçmemeleri gerekiyor o yüzden akşam yemekleri değil de sabah kahvaltıya gidebilirsiniz.

17 Kasım 2024 22:19

Sakarya üstün aspavaya giderek bir akşam yemeği yedik. Yediğimize bin pişman ettiler sağ olsun. Kanat sipariş verdik ve pişmemiş getirdiler. Şikayetimizi söyledik yenisini getirdiler ve hepsinde aynı sorun vardı. O kadar kötüydü ki midemiz bulandı ve yemek yiyemeden kalktık. Kasada durumu söylediğimizde de görüyorsunuz kalabalık e biraz olacak cevabi daha büyük bir hayal kırıklığı. Verdiğimiz paraya yazık. O yüzden gidecekler akşam kalabalık oluyor sabah kahvaltısına gidin. Zira restoranın çıkarımı bu yönde. Görseli ekliyorum. Bir daha gitmem gidene de engel olmak adına her şeyi yaparım.

Fatih
Fatih

Biz gittik inanılmaz memnun kaldık. Bence uydurma bir şikayet olmuş gayet ilgili bir isletme.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Üstün Aspava (Sakarya) Paramızla Rezil Oluyoruz

05 Mayıs 2025 18:37
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 09:52

Üstün Aspava (Sakarya) Mezeler Sınırsız Değil