Union Global Mağduriyetim

06 Haziran 2024 00:10

Konu Borsa Atlasglobal Union Global ile ilgili. Mevzu Borsa Twitter hesabından ö*** f**** isimli, SPK lisanslı yatırım danışmanı olduğunu iddia eden kişi, Telegram grubundan işlem yaptırarak Global borsada işlem yapacağını söyledi. İşlemleri gerçekleştirdik. Ödeme talep etmeye gelince, %30 kazanç vergisi adı altında para istediler ve bu ödeme yapılmadan paranın hesaba geçmeyeceğini belirttiler. Arayıp ana paramı talep edince, gruptan çıkarıp engellediler.

Yorumlar (5)

Fatma

Benden de geçen ay %25 istediler ödeyemedim. Bu %30 vergi istediler,62 bin civarı talep ettiler. Bunları ödeyip parayı alan var mı

Damla

Firuze hanım nasıl bir yol izlendi ve gelişme var mı

Firuze

Fatma hanım vergiyi yatırsanız dahi paranızı alamiycakcaksiniz durumu kabullenip gerekli yerlere başvurun bu insanların neredeyse her şehirden mağdur ettiği bir çok insan var bir agninin 2milyonu gitmiş benim de 36. Bin dolar 10yillik birikim engelli çocuğumun geleceğini çaldılar Şubat ayında açtık davayı bizden önce de birçok insanin dosyası var siber suçlara gidin 50bin de olsa 500binde olsa şikayet edin başkalarının canı yanmasın insanların emeğine göz koyan bu canile. Re fırsat vermeyelim söyledikleri her şey yalan dolan

Serdar

Aynen benim 500 binim gitti sözde ayhan Akdoğan denen şahıs işlemleri yönetiyordu bende

Fatma

Vergi falan ödediniz mi sizde

07 Haziran 2024 13:40

Mevzu Borsa Atlasglobal Union Global Meta Trader

Sertaç
09 Mayıs 2024 11:10
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vte Global (Visionteg.com) Yatırım Danışmanlığına Güvenip Mağdur Oldum!

06 Mart 18:55