Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve İade Sorunu

28 Kasım 2024 01:29

Under Armour dan bir eşofman aldım. Cumartesi Akasya AVM ye gittim bir eşofmanı beğendim ama birisi için ayrıldığından dolayı alamadım. Kanyon AVM de aynı bedenin olduğunu söylediler ve ben de AVM çıkışına yetişebildiğim için (9.50) ve aynı beden olduğu için denemeden aldım. Eve geldiğimde ise ürünün denediğim üründen kumaş yapısı ve ürünün uzunluğu ve genişliği aynı olmadığından iade etmeyi istedim. Sonra Mall of a salı günü iade için gittiğimde iade edemeyeceklerini sebebinin ise yıkadığımı söylediler. Ben yıkamadığımı belirtmeme rağmen ürün iadesi almadılar. Sadece incelemeye gönderdiler. Sadece 2-3 gün ben de durmuş bir ürünü bile almamaları ve davranışları hiç hoş değildi. Yıkamadığımı tekrar tekrar belirtmeme rağmen biz bir şey yapamayız dediler. Tüketici Mahkemesi'ne başvurduğumu ve CİMER'den şikayet edeceğim, 2-3 gün önce aldığım ürünün para iadesi yapılmaması müşteri memnuniyeti için çok kötü. Bir daha kimse umarım bu mağazadan alışveriş yapmaz, yaparlarsa ise aynı davranışı göreceklerini belirtmek isterim

Esra sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Ürünlerin Ücreti 20 Gündür Yatırılmadı

20 Ekim 2025 14:35
Seren sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 01:24
Eşofman Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
12 Ağustos 2023 13:36
Nike Ürünüm Tüylenme Yaptı
Nisanur sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2025 10:42
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
14 Şubat 2025 21:30