Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktor Asistanın Kaba Üslubu

07 Temmuz 2023 09:03

Bugün Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesine 06.07.2023 tarihli dahiliye randevum için gitmiş bulundum dr.**** randevum vardı kan vermek durumunda olduğumuz için ve sadece geç saatte randevu bulma şansımız olduğundan kendilerine ve asistanına hastası bittikten sonra kibar bir dille hocam şu an kimse yokken bizi alabilir misiniz diye ricada bulunduk. Kendisi sanırım daha doğrusu asistanı bizi anlamadı direk içeri aldı randevu saatimizi sorunca öğleden sonra olduğunu söyleyince bizi azarlamaya ve küçümseyip hakaret etmeye başladı. Düzgün bir dille randevu saatimiz sorup anlamaya çalışsaydı zaten buna gerek kalmazdı asıl asistan başta olmak üzere kendilerinden şikayetçiyim daha insanlarla güzel iletişim kurmaya tenezzül bile etmek istemeyen birinin asistan olmasını esefle kınıyorum böyle bir konumda keşke diploma verilirken insanlara güzel konuşma ve iletişim belgesi de verilse bu şekilde sıkıntılar yaşanmaz kendisinden yanında o asistanını bulundurmaya devam ettiği sürece bir daha asla randevu almayı düşünmüyorum umarım en kısa sürede asistanı güzel bir üsluba kavuşur.

Leyla
Leyla

Rica etsem Doktorun adı nedir ya da baş harfleri ona göre randevu alacağım da.

06 Temmuz 2023 13:37