Recep sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 18:24

Uçar motor Ataşehir şubesinden 15.08.2023 tarihinde RKS freccia 150CC motor aldım bayiiden çıktıktan 5KM sonra gidonun yamuk olduğunun fark ettim iş yerime vardığımda motorun su akıttığını fark ettim daha sonra suyu kontrol ederken şasede hasar olduğunu fark ettim bunun üzerine bayii ile tekrar iletişim kurdum ertesi gün servise gitmemi söylediler. Gittim ne sorun adam akıllı çözüldü ne başka bir şey ekstra olarak koltuğun altındaki enjeksiyon başlığı hasar görmüş durumdaydı. Fabrikayı aradım iade ya da değişim olamayacağını söylediler. Serviste motorum 1 hafta yattı yedek parçalarını gidip sıfır başka bir motordan söküp taktıklarını gördüm. Muhtemelen benim motordan çıkardıkları parçaları diğer motora taktılar harici olarak sorun tekrarladı. Gidon değişimi için 1 eylülde verilen siparişin 21 eylülde montajı yapıldı ve gidon düzelmedi. Motorun şasesinde yamukluk ve hasar olduğu belirlendi, aynı zamanda bayide sök tak işleminde aracımda hasar ve çizikler oluştu servis fabrikayla görüştüğünde motorun komple soyulup şasesinin fabrikaya gitmesi gerektiği söylendi. Bende bu süreç içerisinde servisin verdiği hasar dan dolayı ürünün tamirini değil değişimini veya para iadesini talep ettim böyle bir seçenekleri olmadığını söylediler. RKS pişmanlıktır! Uçar motor aracı firma olduğunu söyleyip kenara çekilmiş durumdadır. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Recep
Recep
31 Ekim 2023 15:17

Fabrika yeni şasi gönderimini sağladı motorsiklet toplandı ancak gidon hâlâ yamuk ve enjeksiyon başlığı daha fazla baskı yapıyor 28 Eylül tarihinde servis e giden motorum 31 Ekim olmasına rağmen hala elime ulaşmadı 1 ay dan daha uzun suredir mağdurum

Nedim sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 09:08

Yetkili Servis Hatalarıyla Hayati Tehlike Ve Maddi Kayıp Yaşadım

30 Ekim 2025 12:38

31 Ağustos 2023 11:56
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 12:19

28 Eylül 2023 23:09