Ubit Uygulaması İle İlgili Sorunlar

26 Eylül 2023 16:233.456

Bende diğer arkadaşlar gibi yanılarak başladım. Her şey normal bir şekilde geldiler Ubit yasal olmasa nasıl uygulama mağazasından indirilir dediler. Normal olarak inandım hesabıma para falan geldi. USDT olarak Binance ile transfer yaptım bilgilerimle herhangi bir şey yapılırsa sorumluluk kabul etmiyorum. Kapatmaları için talep gönderdim bakan bile yok.

Yorumlar(18)

20 Mayıs 2025 22:36

Arkadaşlar Ubit kapandı elimizde bir delil kalmadı kendimizi nasıl ifade edeceğiz bir tanesinden sonuç geldi ne yapacağız 4 tane daha dosyam var ama elimde delil yok kapandığı için.

19 Mart 2025 10:28

Daha sonuçlanmadı ama karar yazıldı

19 Mart 2025 09:31

Avukat tuttum mecbur kaldım bizi suçluyorlar halbuki bizim bir sucumuz yok kimseyi tanımıyoruz kimseye hile li bir davranış yapmadık bizi de dolan dırdı lar ama muhatap bulamıyoruz

13 Şubat 2025 17:00

Merhaba arkadaşlar Google Play'de ubit P2P uygulaması ile ilgili son durumlar nedir. Biz 2022 de kripto al satı yapıyoruz sanarken neler olduğunu banka hesabıma bloke geldikten sonra bankaya gidip araştırınca anladım. 2022 yılında Gerekli yerlere bende şikayet ettim. Bizi şikayet edenlerden biz daha çok mağdur duruma düştük. Maddi manevi çok zarar gördük. Halen ifadeye çağırılıyorum. Kimse ile bir iletişimimiz olmadan uygulama yüzünden suçtan zarar gördük. Ubit ve bizden alıcı olanların girdiği sistemler hepsi bunların yönetimindeymiş. İfadeye gittiğimde farklı farklı site isimleri gördüm. Kovuşturmaya yer yoktur ile sonuçlanan dosyalarımda benim gibi ubit kullanan çok kişinin mağdur olduğunu gördüm. Allah yardımcımız olsun biz kendi yatırımımızla kripto al sat yapalım derken uygulama kurbanı olduk. Umarım kimse zarar görmeden bu dosyalar kapanır. Benim ağırıma gidiyor böyle bir duruma düşmek kul hakkına girmiş gibi ifade verip kendimi olayları anlatmaya çalışmaktan psikolojim bozuldu artık.

15 Eylül 2024 20:52

Ubit kapandı ulaşamıyorum kendimi ifade edecek herhangi bir delil kalmadı mahkemeye çıkan ve sonuçlanan var mı acil ulaşsın

24 Ağustos 2024 15:06

Aynı durumu ben de yaşadım ekimde mahkemem var daha önce de ifadeler verdim sonuçlanan var mı nasıl kurtulacağız bu durumdan

14 Ağustos 2024 22:54

Arkadaşlar avukat mi tutacağız bilmiyorum ama haksızlıkla bizi suçluyorlar muhatap yok demek ki bizde ubit denilen uygulamanın mağduru olduk dolar al sat yapıyoruz zannederken millet başka sistem üzerinden para kazanacağını diye girdikleri uygulamalar da usulsüz mus

12 Ekim 2023 03:20

Satışı bırakın hakkınızda dosyalar açılır ben 6 ay kadar kullandım hakkımda onlarca şikayet var şu an

Ubit Uygulamasıyla İlgili Sorunlar

19 Eylül 2023 10:573.137

Bende diğer arkadaşlar gibi yanılarak başladım. Her şey normal bir şekilde ...

28 Şubat 2024 12:401.252

Bu sahte, yalancı, sözde market kesinlikle para çekmemize izin vermiyor, vergi ödemesi almaları gerekiyormuş kazanç verg...

2 Yorum

Lion Grup Yanlış Yönlendirme ve Hesap Blokesi Mağduriyeti

16 Nisan 2025 00:204.070

Ne kadar çok aynı durumdan muzdarip olan kişi varmış. Ben de sosyal medya üzerinden devlet destekli bir borsa uygulaması...

2 Yorum