İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Tvs Wego 2022 Yedek Parça Yok

TVS Motor Tvs Wego 2022 Yedek Parça Yok
16 Eylül 2023 06:09

Yedek parça bulunmuyor. Motorum tvs wego 2022 model 12. Ay çıkışlı fabrikasyon hatası olarak benzin deposu çatlak geldi. Paramla benzin deposu bulmaya çalışıyorum. Hiçbir servis ve yedek malzemecilerde fabrikada dahil benzin deposu yok eğer bir ürünün yedek parça üretimini yapmayacaksanız neden o motoru ürettiniz ben nasıl temin edeceğim benzin deposunu bu motora nasıl bineceğim benzin damlatırken motor alev alsa bunun sorumlusu kim olacak

03 Ekim 2023 11:16

Ürünün fabrika hatalı deposu kırık geldi şimdi ise kabul etmiyorlar başta arayıp biz sizin zararınızı karşılayacağız garantiden değişim yapacağız diyorlar ürün elimizde yok ürün gelince ürün de gelince bu defa garantiden olmaz parasıyla değişim yapacaksınız diyorlar adamlarda bir tutarlılık bile yok tvs eskiden iyiymiş şimdi ben pişmanım bir daha mı tövbeler olsun bunu ise yaptırıp en yakın zamanda satıp bir daha da tvs nin önünden geçmeyeceğim

Ek
19 Eylül 2023 18:35 (Şikayetten 3 gün sonra)
29 Eylül 2023 22:52

Şikayetim hala devam ediyor ne dönüş yapan var ne arayan tvs de kalite kalmamış Çin mallarından kötü olmuş durumda

03 Ekim 2023 11:09

Tvs eski tvs değil müşteri hizmetleri ayrı bir sıkıntı parça yok hiçbir çözüm sunuyorlar başta arayıp ürün gümrükte biz size gelince haber edeceğiz garantiden karşılayacağız diyorlar sonra ürün geldi mi bu defa garantiden olmaz parasıyla alacaksınız diyorlar biz aldık yandık bari siz uzak durn

11 Haziran 2024 15:17

TVS Motor Tvs Wego Benzin Deposu

15 Ekim 2023 07:46
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Tvs Motor

22 Ağustos 2023 23:48
Akın sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 00:08
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tvs Motor Wego 2022 Model Benzin Pompası Arızası

11 Ağustos 2024 19:07