TVS Motor Tvs Apache Rtr 200

06 Kasım 2023 03:10

Tvs rtr 200 2022 model 2023 çıkışlı aracımı 170Km'de sıfır motor giderken çekmiyor itekleme sorunu çok yüksek. Bazen rölantide çalışırken stop ediyor ve sıfır olan motorda yağ kaçağı başlamış durumda. Benzin kaçırıyor motor gidecek durumda değil ama yetkili servisi aramanıza rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar

26 Şubat 2024 15:10

Merhaba arkadaşlar, ben Apache RTR 200 aldım. Kilometre 375 ve motoru aldığımdan beri sekiz ay oldu. Motor arızası bitmiyor, sürekli itekleme sorunu yaşıyorum. Sorunu gidermeleri için bayilere gönderdim, 'yapıldı' denildi. Ancak bu sefer de gönderdiğimde, fidanları sıkmadıklarını ve sargıyı parçaladıklarını fark ettim. Bayi parçayı istediğini söyledi ancak UMA'dan parçayı istediklerini söyleyip istemediler. Bunu 9 gün sonra öğrendim. Arıyorum, onay beklediklerini söylüyorlar, 15 gün oldu ve motorum hala onarılmadı. Bunun dışında bir de enjektör hatası var ve ilgilenmiyorlar. Gerekli tüm şikayetleri mercilere bildirip değişim talebinde bulunacağım. Alırken çok iyi davranıyorlar ancak aldıktan sonra ilgi sıfır. Bayinin yaptığı hatalar yüzünden aldığımız motoru kullanamıyoruz.

Ek
Ek
01 Ocak 2024 06:28

Ben apache rtr 200 motorsiklet aldım abaylar motordan motor arızalı çıktı itekleme. Sorunu istop etme ve siyah duman sorunu motorda elektrik sorunu yaşadı bayiye ulaşana kadar canım çıktı çekici çağırdım gönderdim bir gün sonra yaptık dediler motoru getirdik aynı sorun ilgisiz ve oraya gidince kimseyle muhatap olmuyorlar almaya gidince satmak için her yolu deniyorlar ama alıncada ilgisizler ben bu motoru istemiyorum dava açacağım her şekilde o sürece gireceğim motorun değişimini istiyorum hiçbir şekilde apache rtr 200 tavsiye etmiyorum alıyorsanız abaylardan almayın arkadaşlar motor değişimi istiyorum 5 ay oldu aldım motoru kullanamıyoruz hepsinden şikayetçiyim ve dava açacağım

06 Kasım 2023 10:27 (Şikayetten 7 saat sonra)

TVS Motor Rtr 200 Gaz Yemiyor Çekmiyor Yağ Kaçırıyor

18 Eylül 2023 21:58
TVS Motor Rtr 200 Gaz Yemiyor Çekmiyor Yağ Kaçırıyor

TVS Motor Tvs Rtr 200 Gaz Yemiyor Çekmiyor Yağ Kaçırıyor

15 Eylül 2023 11:47
TVS Motor Tvs Rtr 200 Gaz Yemiyor Çekmiyor Yağ Kaçırıyor
Ersan sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2023 14:32
"UMA'Hasan beye teşekkürlerimi sunuyorum parça tedariğimi sağladığı."

Yeni Aldığım TVS E Tork Motorumda Rölanti Sorunu Ve Arıza Lambası

02 Mayıs 2025 22:46