Bihter sonuçtan hiç memnun değil

Tv8 Özellikle Masterchef Programı Yayın Problemi

Bihter
17 Haziran 2024 10:48

Sayın TV8 Yetkilileri,

TV8 kanalında özellikle Masterchef programını izlerken ciddi sinyal sorunları yaşamaktayım. Yayın sürekli donuyor ve “sinyal yok” hatası alıyorum. Bu sorunu çözmek adına internet üzerinden izlemeyi denediğimde ise farklı bir sorunla karşılaşıyorum. İnternetten izlerken yayın sürekli donuyor, ses ve görüntü kalitesi inanılmaz kötü ve reklam arası programa dönüyor. Bu durum, her reklam arasından sonra tekrar reklam izlemek zorunda kalmam anlamına geliyor ve bu da izleme deneyimimi son derece olumsuz etkiliyor.

TV8’in bu tür teknik aksaklıkların giderilmesi için gerekli önlemleri almasını rica ediyorum. Masterchef gibi popüler bir programı kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde izlemek istiyorum. İzleyici memnuniyeti adına gerekli çalışmaların yapılmasını arz ederim.

Yorumlar (8)

Selda

Diğitürkte TV8 ve 8.5 asla izleyemiyoruz diğer kanallar sorunsuz müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız sevdiğimiz programlar var ama izleyemiyoruz çözüm bulunsun lütfen

Serdar
Serdar

4,5g daha önce de vardı. Ne akaka anlamadım. Benim televizyonda kasımdan beri donma yaşıyorum veya parazit.

Denendi olmadı maalesef

Emrah

Bizde de bütün kanallar donmadan izleniyoken Bein Sports haber ve Tv 8 kanalları donma yapıyordu 4.5 g kapatınca sorunumuz çözüldü

Emrah

Anıl bey denediniz peki 4.5 g kapattınızmı benim evde 4.5 g kapattığım zaman bir daha donmamaya başladı üslubunuz çok yanlış bana da biri söyledi dediğini yaptım ve düzeldi 4.5 gleri kapatın telden sonra Tv 8 açın donucakmı bir deneyin olur mu

Mert
Mert

Aynısı bizde de var ne yaptıysam düzelmiyor ne yapmam gerekiyor sizin sorun çözüldü mü

4.5 g kapatın telinizden öyle deneyin bakın donucakmı Tv 8

Emrah

Telefonunuzdan 4.5 g leri kapatın 3. G ye alın evde 4.5 g açmayın düzelecektir bağlantılar kısmından mobil ağlardan 4.5 g yi kapatın 3 g ye alın h işaretiyle kullanın telinizi kaç kişi varsa 4.5 g kapatın donma olmaz daha

Nisa
09 Ağustos 2024 10:16
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
08 Kasım 2023 22:21