Tuzla Belediyesi İskan Alınamayan Evimizdeki Eksiklikler ve Belediyenin İlgisizliği

07 Eylül 2023 00:16

İstanbul / Tuzla Aydıntepe Mah 100 yıl Cad no 22'de evimizi kentsel dönüşüm adı altında yıkıma vererek yeni bina yapılması için dumangöz inşaat (n** dumangöz 'e verilmiştir. 2015 yılında yapımına başlanıp 2017 yılında teslimi yapılmıştır fakat bina eksikleri ile teslim edilmiştir ve halen iskan alınamamıştır ve belediyenin sığınak dediği yerler dükkan üzerine kayıt edilmiştir. Aynı zamanda dubleks katların teras balkonundan aşağı odaya su kaçırması ve müteahhidin bu konuda ilgisiz kalması umursamaz bir hal almıştır ve Tuzla Belediyesi bu durumda hiçbir denetim yapmadan nasıl olur da bu duruma onay vermiş anlamış değiliz, neden halen iskan vermiyor ya müteahhitte bir ilgisizlik var ya da belediyede başkanı sayın dr. Şadi yazıcı'ya şunu soruyorum neden binaların denetimi yapılmıyor iskan neden vermiyorsunuz. Kaç kere aradık denetim için neden müteahhit ceza uygulamıyorsunuz iskanı vermiyorsunuz. Müteahhit bizi arıyor neden belediyeyi arıyorsunuz tehdit eder gibi bizi azarlıyor ve bende diyorum lütfen Tuzla Belediyesi bu konu ile ilgilensin gerekli mercilere gerekli şikayetleride yazacağım.

29 Ekim 2023 10:06 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın Design Ş., Talebiniz 1401052 referans numarası ile ilgili birime yönlendirilmiştir. Talebinizi takip edebilirsiniz. Bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.

24 Aralık 2023 23:21
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Mülkiyet Tapusu Sorunu Ve Belediye Kaynaklı Mağduriyet

14 Mayıs 2025 22:10

Tuzla Belediyesi İskan Birimi İşlerini Yapmıyorlar!

21 Haziran 2023 14:19

17 Kasım 2023 16:35