Özcan sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 17:11

Tüvtürk Kocaeli/Gölcük muayene istasyonunda 02.12.2023 tarihinde 34VE9629 plakalı araç için muayene ücreti olan 1498,36 TL'yi banka kartımla ödedim. Muayene sırasında aracın arızasından dolayı muayene iptal edildi ve görevli arkadaşlar kartımla ödeme işleminin iptali ve ücret iadesi için birçok kez denemelerine rağmen başarılı olamadılar. Sonrasında 1 ila 14 gün içinde kartıma mutlaka iade yapılacağını söylediler ancak hesabıma iade gerçekleşmedi. Bu süre zarfında müşteri hizmetleri ve muayene istasyonu ile defalarca görüşmeme rağmen sorun çözülmedi. Sonunda beni bankaya yönlendirerek harcama itirazında bulunmamı önerdiler. Sorun bankadan kaynaklanıyormuş gibi davranarak benim paramın Tüvtürk'ün kasasına 02.12.2023 tarihinde girdiği ve iadesinin aracı kurumun veya bankanın sorumluluğunda olması gerektiğini belirtiyorlar. Bu durumdan dolayı mağdur oldum. Şimdi bunu yazdım. Beni arayacaklarını ve 'Arkadaşlarımız inceliyor, Özcan Bey kusura bakmayın, haklısınız' diyeceklerini düşünüyorum ancak sorun çözülmeyecek. Bunu yazma sebebim, kurumsal bir firma olan Tüvtürk'ün tüm belgeler elinde olmasına rağmen bugüne kadar 1498,36 TL'yi hesabıma iade etmediğini herkesin görmesini istememdir.

22 Aralık 2023 16:18 (Şikayetten 23 saat sonra)
22 Aralık 2023 21:00

Şikayet oluşturduktan sonra tarafıma herhangi bir dönüş sağlanmamıştır firma karıştırdı sanırım

25 Aralık 2023 16:20
25 Aralık 2023 17:05

Detaylı bilgilendirme dedikleri incelemenin devam ettiği ve birkaç gün daha müsaade etmem içindi. Ayın ikisinden bugüne kadar süreniz vardı zaten 02.12.2023 te 34ve9629 plakalı araçta meydana gelen arızadan dolayı muayene iptal oldu ücret iade edilmedi ama 05.12.2023 tarihinde aynı araca tekrar muayene ücreti alarak yeniden muayene işlemi yapıldı. Ve üzerinden 23 gün geçmesine rağmen hala 1498,36 TL iade edilmedi. Çok basit ifade ile bunun adı nedir sizce. İnceleme devam ediyormuş hadi canım bu resmenbaşka bir şey yazık ki Ulaştırma Bakanlığı ilgili şikayetleri yeterince önemsemiyor. Benim için bu adımlarımın bir ilerisi savcılık ve yasal faizi ile paramın iadesinistemek

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk'ten Ücret İadesi Alınamıyor, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

11 Haziran 2025 15:07
tuvturkten-ucret-iadesi-alinamiyor-musteri-hizmetleri-yetersiz-1.pdf
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 10:04
tuvturk-haksiz-odeme-hizmet-bedeli-kesintisi-2.pdf
tuvturk-haksiz-odeme-hizmet-bedeli-kesintisi-1.pdf

26 Nisan 2025 11:50
Kredi Kartı İle Ödemede Haksız Komisyon Ücreti Alındı
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 10:42

20 Aralık 2023 15:47