Tustime Ve Teknik Sıkıntılar

Yigit
23 Haziran 2023 11:19

Tustime sisteminde sürekli bir teknik sıkıntı ve aksaklık oluyor. Geçen hafta adobe güncellemesi yapılıyor diye 3 4 gün sisteme giremedik. Ondan sonra sistem açıldı bu sefer videolarda donma sorunu başladı. Son 4 5 gündür onunla uğraşırken bu sabah da sistemi kapatmışlar çünkü yine arıza varmış. Ne zaman bitecek bilen yok. Bir arıza olunca zaten 3 5 gün giremiyorsun sisteme. Yani sürekli bir teknik sıkıntı sürekli bir aksaklık vallahi bezdik. Nasıl bir sistem ben anlamadım ben ne zaman girip ders çalışacağım? Öğrenci mağdur oluyor bu şekilde.

Ahmet
Ahmet

Tustime sisteminde sürekli sorun oluyor yukarıda yazılanlar gibi. 3 hafta önce sorun yaşandı ve 3-4 gün sisteme girilmedi. Bayramdan önceki hafta da donma sorunu başladı hala düzelmedi bugün düzeldi diye mesaj attılar sisteme tekrar girdim ama düzelme olmamış. Yaklaşık 3 hafta olacak neredeyse bu donma sorununu çözemediler sunucu firma ile alakalı dediler. Tatil zamanı evde ders dinlemek istiyoruz ama dinleyemiyoruz mağdur oluyoruz, yaşadığım şehirde offline salonu var ama yaz sıcağında da dışarı çıkası dahi gelmiyor insanın. Bu sorunun bir an önce çözülmesi lazım artık online eğitim veren bir kurum sonuçta bu kurum.

Tustime Uygulaması Teknik Hata

04 Temmuz 2023 14:31

Özge
07 Ekim 2023 13:58
Magdure sonuçtan hiç memnun değil

Tustime Online Sorunları Ve Mağduriyetler

Magdure