Turna.com Sitesi Uçuş Değişikliği İçin Fahiş Fiyat Farkı Çıkardı!

Turna.com Sitesi Uçuş Değişikliği İçin Fahiş Fiyat Farkı Çıkardı!
22 Haziran 2024 00:231.658
Derya'nın Teşekkür Mesajı
Bileti direk Sunexpress ten almış olsaydım hiç iade alamayacaktım. Turna.com sayesinde yarısına yakın miktarı iade alabiliyorum. Teşekkürler Melih Bey.

L3L5R7 PNR numaralı uçuşumuzun tarihini sağlık sebebiyle ötelemek istedik. Fakat Turna.com sitesi değişiklik için ekstra 4195 TL istedi. Biletleri zaten 5600 civarında satın almıştık. Resmen yeniden iki kişilik bilet parası daha isteniyor. Bu haksızlık değil de ne?! Biletimin iptalini istiyorum. Bakalım yüzde kaçını iade edecekseler?

22 Haziran 2024 02:08 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Sorun yaşadığınız için üzgünüz. İlettiğiniz konuyla ilgili detaylı incelemeyi başlatmış bulunuyoruz. Sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Saygılarımızla, Turna.com Ekibi,

Derya
22 Haziran 2024 13:29

Melih bey çok yardımcı olmaya çalıştı teşekkür ediyorum kendisine. Fakat gerçekten bu sistemsel sıkıntılar yolculara yaşatılmamalı. Umarım söyledikleri gibi bilet ücretinin yarısı olmasa da yarısına yakınını iade ederler. Bekliyorum.

Derya
22 Haziran 2024 13:57

Turna.com Bilet İptalinin Sağlanılmadı

24 Eylül 2023 18:132.836

Turna.com üzerinden aldığım biletlerime ciddi bir şekilde 3299.98 TL'ye aldığım 1 teklifleri 1862 TL'ye gelen teklifi ka...

1 Destek

Turna.com'dan Bilet İptali Ve Ekstra Ücret Şoku

13 Eylül 2024 17:171.531

Turna.com'dan aldığım biletin dönüş ayağında fiyat artışı sebebiyle biletimi iptal ettiler. Bu konuda, kendilerinin site...

Yüksek İade Kesintisi Mağduriyeti

9 Ocak 2025 14:002.097

"Teşekkür ederim"

1 Yorum

Turna.com İsim Düzeltmesi

Turna.com İsimDüzeltmesi

Emrus
Turna.com Hesabımdan Para Çekildiği Halde Bilet Bilgilerim Gelmedi!

Turna.comHesabımdan Para Çekildiği Halde Bilet Bilgilerim Gelmedi!

Azize