Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Turkoilmarket.com Tarihsiz Ürün Ve Geri İade Alınmaması

11 Nisan 2023 00:11

Turkoil market sitesinden aldığım mobil fren yağında herhangi bir üretim ya da son kullanma tarihi yoktu. Geri iade etmek istedim. Fakat iade süresi geçtiği için geri alamayız dediler. İyi tamam da neden tarihsiz şüpheli ürün satıyorsunuz? O zaman tarihsiz ürün satmayın!

11 Nisan 2023 08:21 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba İyi Günler Konu İle Ürünün n 11 Üzerinden Alım yaptığınız İçin 45 Gün Sonra İadesi Olmamaktadır Ürün İle Alakalı olarak Arkadaşlarımız Bilgi Verdi aldığımız Firma Bilgileri de Verildi Sizlere Sormamanız Açısında Ürünü Almıyoruz Diye Kötü Yorum Yapıp Bizleri Kötülemeye Çalışıyorsunuz

11 Nisan 2023 08:29

Firmanız için kötü bir şey demiyorum. Sürekli ürün satan ve bilinen bir firma. Fakat tarihsiz şüpheli ürün olması sıkıntı! Müşteri mağdur oluyor. Ben şüpheli ürün olduğunu çok geç anladım. Siz de ürünün arkasında durup geri almadınız.

11 Nisan 2023 08:58

Genelde Alan Müşterilerimiz Alım Yaptıktan Sonra Ürün geldiğinde Kontrollerini Yapıp Onay Vermektedir Kendi Hatanız Ve 45 Gün Sonra Uzun Süre Sonra Fark Etmeniz Konusunda Bizim Hatamız Yoktur Normal Durumda İade Almaktayız ve de Ürünlerimiz Her Zaman Arkasındayız

11 Nisan 2023 09:02

Madem ürünün arkasındasınız, neden geri almıyorsunuz? Ha 5 gün geçmiş, ha 50 gün. Ne fark eder?

11 Nisan 2023 09:10
29 Nisan 2023 09:57

Ürünü de geri gönderdim. Ne olduğu nereye gitti belli değil. Hiçbir bilgilendirme de yok. Ürün de para da boşa gitti. Ürün hiç kullanılmamasına rağmen, satıcı iade tarihi geçti deyip işin içinden çıktı. Siz ürün tarihine dikkat ediniz, mağdur olmayınız, benim gibi.

29 Nisan 2023 10:42