Bahriye sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta A. Ş Çözümsüz Ve İletişimsizliği

07 Eylül 2023 12:52

Merhaba,
Çanakkale Gökçeada da aldığınız yazlık daha ikinci yılında yalıtımdan kaynaklandığını düşündüğümüz odaların dış cepheye bakan iç kısımlarında pul pul dökülmeler, kararmalar oldu. Ev kredisi kullanarak aldığımız evimizi banka aracılığıyla Türkiye sigorta a. Ş tarafından sigortalandığından onlarla iletişime geçtik. Yönlendirdikleri Exper görüntülü arama yoluyla hasar tespiti yaptı. Exper bu zarar için 1000 TL uygun görüldüğünü söyleyerek iletişimi kapattı. İşlem için fiyat aldığımız usta 3000 TL işçilik 1000 TL de malzeme parası masraf olacağını söyledi. Bizim zararımızın tamamı karşılanamıyorsa neden sigorta şirketlerine para ödüyoruz. Konu ile ilgili iletişime geçilmesini rica ediyorum.

08 Eylül 2023 05:59 (Şikayetten 17 saat sonra)
08 Eylül 2023 14:14

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

15 Eylül 2023 11:32

Bir buçuk aydır, dönüş bekliyoruz. Benim ve sigorta sahibi eşim in telefonu bilindiği halde niçin tarafımıza bilgilendirme yapılmıyor. Sigorta sahibi dışında bilgi vermiyoruz gibi bir açıklamayı da asla kabul etmiyoruz.

15 Eylül 2023 11:42

Görüşmeler kayıt altındadır mutlaka, eşim Cevat bey size özellikle benimle iletişime geçilmesi için telefonumu ilettiği halde kişisel verilerin korunması adı altına sığınarak karşı tarafı cevapsız bırakmanızı doğru bulmuyorum.

21 Mart 2024 22:42
Türkiye Sigorta Konut Sigortası Mağduriyeti
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 02:58
Türkiye Sigorta Mağdur Ediyor!
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 14:51
Türkiye Sigorta Konut Sigortası Mağduru
Berati sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 19:03

01 Kasım 2023 09:09