Enes sonuçtan çok memnun

Turkishost Ulaşılamıyor Şikayet. Acilen Çözüm Talep Ediyorum

12 Temmuz 2023 11:00

Turkishost.com

Lütfen biri bana yardım etsin, bu nasıl bir firma arkasında kim var Türkiye cumhuriyetinde nasıl iş yapıyor. Birisi bana anlatsın

Ortağımızdan ayrılma sürecinde bu firmanın şifreleri kayboldu, 2 gün oldu arıyorum kimse açmıyor ve dönmüyor kesinlikle, maillere cevap veren yok ayrıca canlı destek dedikleri mesaj alanına kimse bakmıyor... Lütfen birisi çözüm söylesin

17 Ağustos 2023 11:07

Turkishost firmasından veri tabanı satın aldım ama kendilerine hiçbir türlü ulaşamıyorum, maillere cevap veren yok ve telefonlara bakılmıyor. Mağduriyetlerimizin giderilmesini talep ediyoruz.

Şirket ortağım işten ayrıldı ve bütün yetkiler kendisindeydi, şimdi turkishost firmasından yetkileri devralmak istiyorum ama kesinlikle kapı duvar olmuş durumda, daha önce böyle bir firma ile karşılaşmadım. Maillerim kapalı, internet sitem çöktü, yazık biz bu sisteme para ödedik ama hizmet alamıyoruz

Enes
Enes
13 Temmuz 2023 12:40

Teşekkür ederiz

15 Nisan 2024 22:14 (Şikayetten 9 ay sonra)

Değerli müşterimiz, Yapılan kontroller de yanıtlanmayan bir destek talebi ya da çalışmayan bir web sitesine rastlanmamıştır. Tüm destek talepleri 24 saat içinde otomatik yanıtlanmaktadır. Yinede mağduriyetinizi gidermek için bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Turkishost

Hüseyin
13 Temmuz 2023 20:27

19 Temmuz 2023 11:01
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkishost Com Pişmanlıktır Akıl Hastası Olduk

16 Kasım 2023 21:14

18 Kasım 2023 00:28
Rabisu Web Hosting Hosting Hizmetinde Memnuniyetsizlik!
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 20:28