Furkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 16:10
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Aboneliğim 5 gün geçmesine rağmen iptal edilmedi. Bende aboneliğimi Google Play store üzerinden iptal ettim. Böyle bir durum yaşayanlar Google ödemeler ve abonelikler üzerinden aboneliklerini iptal edebilir.”

"TV+ paketinizi kredi kartı ile TV Plus web sitesi üzerinden online satın aldıysanız, bu paketinizi yine https://tvplus.com.tr web sitemize üye girişi yaparak Abonelik > Sahip Olduğum Paketler bölümünden iptal edebilirsiniz." https://tvplus.com.tr/destek/sss sitede yazan iptal prosedürü böyledir. Ancak ben uygulama üzerinden satın aldığım TV+ üyeliğimi, tarayıcı üzerinden iptal etmek istediğimde beni iOS ya da Android uygulamasına yönlendiriyor. Uygulama üzeriden iptal etmek istediğimde tarayıcı üzerinden web sitesine yönlendiriyor. Telefon ile aradığımda muhatap bulamıyorum. Diğer akış hizmetlerinde tek tuşla iptal edebilme özelliği TV+ da bulunmuyor. Gereğinin yapılmasını ve aboneliğimin iptalini talep ediyorum.

06 Ekim 2024 10:07 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

06 Ekim 2024 15:44

Merhaba Furkan Bey, Şikayetinizle ilgili 06.10.2024 tarihinde sizi arayarak görüştük ve TV birimine ilettik. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Furkan
Furkan
11 Ekim 2024 00:59

12 Temmuz 2024 13:06

03 Şubat 2025 01:57
Tolunay sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2025 15:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil