Yunus sonuçtan çok memnun

Turkcell Pasaj Tarafından, Hesabımdan Para Çekildi!

19 Şubat 2024 01:10

Benim mobil Turkcell Pasaj'dan 3 sefer alışveriş yapılmış. Paycell hesabından çekilmiş. 720+720+450. 2600 TL'lik limit açılmış. Paycell hesabı hiçbir zaman oluşturmadı. Paycell kart ile yapılan bütün işlemlerin hepsinin iade edilmesini istiyorum. Yapılan alışveriş faturaya yansımış. Bütün parayı iade yaptırmak istiyorum. Böyle bir uygulama kullanmak için hiçbir şekilde onay vermedim. Müşteri hizmetlerini aradım 720+720+450 TL çekildi diyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum almadığım ürün için para ödemek istemiyorum diyorum siparişi iptal edin diyorum 24 saat geçmedi diyorum Turkcell de Pasaj da kabul etmiyor. Pasaj Paycell hakkında bilgimiz bile yok İade yapılmazsa yasal yollara da başvuracağız.

19 Şubat 2024 09:16 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

19 Şubat 2024 11:24
Yunus
Yunus
19 Şubat 2024 12:37

Şikayetimi geceden beri anlatıyorum ama bir şey yapamıyoruz diyorlar Turkcell müşteri hizmetleri Turkcell pasaja yönlendiriyor Turkcell pasajda Turkcell müşteri hizmetlerine geceden beri ikisi arasında gidip geliyorum ve bir sonuç çıkmıyor

16 Şubat 2024 21:59

21 Aralık 2023 11:30

21 Haziran 2023 10:50
Baran sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 16:57

21 Haziran 2023 18:11
Turkcell Pasaj 'dan PUBG Mobile Oyunu İçin Hesabımdan Çekilen 2955 TL İade Edilmelidir