14 Şubat 2024 13:541.426

New Holland traktör var 60 66s common rail 2023 model daha 1 aylık traktör cam patladı kendi kendine. Türk Traktör aradım hiçbir şekilde yardımcı olunmadı.

Bizim yapabileceğim bir şey yok dedi. Ben bunu şikayet edeceğim bu cam patlaması niye olur kendi kendine hadi ben içinde olsam ne olacak yardımcı olunsun.

20 Şubat 2024 19:21

2023 model 60 66s traktör var kabinli geçen gün kendi kendine sol kapı camı pat dedi patladı içi dışı cam ben servisi aradım bizlik bir şey yok dediler kullanıcı hatası dediler geçtiler müşteri hizmetleri aradık anlattık onlarda aynı servis gibi bizlik bir şey yok kullanıcı hatası deyip kestirip attılar ne olacak bu ne cam değişmesi var ne cam ücreti ödemesi var ben içinde olsam ne olacak yüzüm bir yerim kesilse ya da yoldan çıkıp bir yere vurup kaza yapsam bunun sorumlusu kim olacak lütfen en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Eki aç
14 Şubat 2024 14:53 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri,

14 Şubat 2024 14:59

Beni aradrılar da ben açamadım bir daha ararlar mı ya da ben nasıl ulaşabilirim

14 Şubat 2024 15:14

Hiçbir şekilde can güvenliğine de önem vermiyorlar müşteri hizmetleri bizlik bir durum yok deyip konuyu kestirip attılar ya

14 Şubat 2024 19:07

Daha niye cevap gelmiyor

19 Şubat 2024 13:21

New Holland 2023 model traktör var 60 66s traktör camı kendi kendine patladı ya var mı böyle bir şey sol kapı silah patlar gibi patladı içi dışı cam doldu ne servis yardımcı oldu ne Türk traktör müşteri hizmetleri kullanıcı hatası deyip geçiyorlar can güvenliği olacak hadi ben içinde olsam yüzüm bir yerim parçalansa yolda giderken patlasa bir anlık korkma ile yoldan çıkıp bir yere çarpsam ölüm olsa ne olacak lütfen yardımcı olunsun en kısa zamanda

19 Şubat 2024 13:22

Bir kez beni aradınız ben açamadım tekrar arar mısınız

20 Şubat 2024 19:11

2023 model 60 66s kabinli traktör var geçen gün dışarıda traktör durup dururken sol kapı camı patladı bizde anlayamadık servise gittik bizlik bir şey yok kullanıcı hatası diyorlar müşteri hizmetlerini aradık onlarda hiçbir şekilde yardımcı olmadılar nr ücret ödemsi ne cam değişimi hiçbir şey yapmadılar can güvenliği ne olacak diyorum içinde giderken patlasa ne olacak benim bir yerimi kesse ya da traktör ile cam patlaması korkusuna yoldan çıkarsın kaza yapsam ne olacak diyorum yok hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar böyle kestirip attılar lütfen yardımcı olunsun yoksa her yere şikayet edeceğim cam ücreti ödenmesini arz ediyorum tazminat davası da açacağım

25 Mart 2025 18:471.750

Case İhtiyaç JX80E 2024 Mart ayında sıfır olarak satın aldığım traktörüm, doğrusu düzgün kullanmadığım halde üç kez soru...

16 Temmuz 2025 21:017.494

Hayırlı günler, kolay gelsin. 2023 model New Holland 65-56 çift çeker, orijinal kabinli sıfır traktör aldım. Traktörüm ş...

New Holland TT4 75 Traktörünün Su Sızdırma Sorunu

7 Ocak 2025 12:275.459

2022 New Holland TT4 75 traktörüm, arka camın üstünden ve sol ön kapı dibinden su alıyor. Arkadan aldığı su, tam ışık ve...