Türk Eczacılar Birliği Meriofert Adlı İlacı Bulamıyorum

7 Ağustos 2023 18:0010.253

Bursa'da hemen hemen birçok eczanede Meriofert adlı iğneyi bulamıyorum. Tüp bebek tedavisi görüyorum ve bu ilacı istiyorum. Doktorlar muadillerini denedi ve başarısız oldu, fakat ne kadar eczane aradıysam kimsenin elinde ilaç bulunmuyor. İlaç bulamadığım için tedavim iptal oldu. Kim bu işin muhatabı yok ki?

Yorumlar(21)

21 Nisan 2025 23:17

Meriofert 150 benim elimde var tahmini 30 kutu falan iletişime geçebilirsiniz

18 Şubat 2024 04:03

Bu ilaç Mersin'de bir depoda var ihtiyaç olan yardımcı olabilirim. Bende çok zor buldum

7 Aralık 2023 20:21

Merhabalar tedavi görüyorum ancak meriofert 150 hiçbir yerde bulamıyorum elinde olan veya bulabilcegim bir yer bilen varsa yardımcı olabilir mi

26 Eylül 2023 01:03

Merhaba 24 elinizde kaç tane varsa alabilirim tedavi görüyorum bende [email protected]

11 Eylül 2023 21:18

Merhaba Seda hanım, öncelikle geçmiş olsun. Bizim de çocuğumuz tüp bebek tedavisiyle oldu. Şu anda İstanbul'da ki yeğenim de tüp bebek tedavisi görüyor. Size ilacı temin edebilirim. Sizinle nasıl irtibata gecebilirim?

Ovitrelle İğne Krizi: Acil Yardım Bekleniyor

9 Aralık 2024 18:311.055

Tokatta Ovitrelle iğneyi günlerdir bulamıyorum. Çarşamba günü bana lazım. Neren bulabileceğimi de bilmiyorum. Bir sürü e...

1 Yorum

Sevda
Nöbetçi Eczane Kapalı!

Nöbetçi EczaneKapalı!

Okan
Türk Eczacılar Birliği Umurumda Değilsiniz, Acı Çekersen Çek Diyen Sağlık Çalışanı!

Türk EczacılarBirliği Umurumda Değilsiniz, Acı Çekersen Çek Diyen Sağlık Çalışanı!

Recep
Türk Eczacılar Birliği Bozuk Performans Hapı!

Türk EczacılarBirliği Bozuk Performans Hapı!

Rahmi

Öne ÇıkanKonular