Türk Eczacılar Birliği Meriofert Adlı İlacı Bulamıyorum

07 Ağustos 2023 18:00

Bursa'da hemen hemen birçok eczanede Meriofert adlı iğneyi bulamıyorum. Tüp bebek tedavisi görüyorum ve bu ilacı istiyorum. Doktorlar muadillerini denedi ve başarısız oldu, fakat ne kadar eczane aradıysam kimsenin elinde ilaç bulunmuyor. İlaç bulamadığım için tedavim iptal oldu. Kim bu işin muhatabı yok ki?

Yorumlar (21)

Meriofert 150 benim elimde var tahmini 30 kutu falan iletişime geçebilirsiniz

Eyyüp
Eyyüp

Bu ilaç Mersin'de bir depoda var ihtiyaç olan yardımcı olabilirim. Bende çok zor buldum

Kurtuluş
Kurtuluş

Selam bu ilacı arıyorum bulamıyorum yardımcı olur musunuz

Yalçın
Yalçın

Yardımcı olursanız sevinirim

Mesut
Mesut

Merhabalar tedavi görüyorum ancak meriofert 150 hiçbir yerde bulamıyorum elinde olan veya bulabilcegim bir yer bilen varsa yardımcı olabilir mi

Seda

Asla hiçbir yerde yok batsın böyle sektör yerin dibine. Erikli yazıcı eczanesine bir sorun ben ilk zamanlar orada bulmuştum

Emre
Emre

Merhaba 24 elinizde kaç tane varsa alabilirim tedavi görüyorum bende [email protected]

Erhan
Erhan

Merhaba Seda hanım, öncelikle geçmiş olsun. Bizim de çocuğumuz tüp bebek tedavisiyle oldu. Şu anda İstanbul'da ki yeğenim de tüp bebek tedavisi görüyor. Size ilacı temin edebilirim. Sizinle nasıl irtibata gecebilirim?

Akın
Akın

Merhaba elimizde arta kalan 17 kutu var isterseniz iletişime geçebilirsiniz

Seda

İlaçla Meriofert ile ilgili yardımcı olabilir misiniz hala varsa

Gökçe
Gökçe

Merhaba eğer hâlâ elinizde fazladan mevcut ise bende sizden rica edebilir miyim su an için 3 adet lazım, bizde daha yeni başladık

Semra
Semra

Benim de çok ihtiyacım var ne olur banada yardımcı olun

Meriofert 150 acil ihtiyacımız lütfen 5 kutu

Nur

Lütfen bana da yardımcı olursanız çok seviniriz Allah rızası için tedavim yarım kaldı acil ihtiyacımız var her yeri aradım bulamadık

Elif

Banada yardımcı olur musunuz bende bu sorunları yaşıyorum

Merhaba Orhan bey. Ben İstanbul'dayim bede bulamıyorum bana da yardımcı olur musunuz

Esma
Esma

Merhaba erhan bey, 150 likten 5 taneye acil ihtiyacım var bana da yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim 😔

Burak
Burak

Merhaba Erhan bey bizim de acil 12 kutu merioferte ihtiyacımız var size zahmet bize de yardımcı olabilir misiniz? [email protected]

İlknur
İlknur

Merhaba Meriofert 150'lik dozundan 10 adet ihtiyacımız var acil olarak yardımcı olursanız sevinirim tedaviye başlayamıyoruz

Ufuk
Ufuk

Erhan bey Merhaba, yaklaşık 60 eczaneye sormama rağmen Meriofert 150 bulamadım. 6 kutu Meriofert ihtiyacımız var. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim 😊🙏

Seda

Maalesef rapor tarihim geçti ve ilacı bulamadım yardım ihtiyacınız ve ilginiz için teşekkür ederim

11 Haziran 2023 18:52