Turem Bilişim Yanıltıcı Fiyat Ve Yanıltıcı İşlemleri

06 Eylül 2024 17:28

04.09.2024 tarihinde 0262 311 11 41 numaralı Turem Bilişim Danışmanlık Türk Telekom bayisi tarafından arandım. Konuşma aşamasında firmamızda kullandığımız 0262 645 17 45 numaralı hattımıza bağlı 2 numaramızın yıllık yenileme ücretinin 750 TL'den 1030 TL'ye çıktığını belirtti. Kendisinden iki hattımız için en uygun paketleri talep ettim çünkü bu hatlarımız sadece internet için kullanılıyordu. Türk Telekom bayisi Turem Bilişim Danışmanlık firması tarafından en düşük paketlerin aylık 500'er dakika olduğunu söyleyerek teklifi iletti. Bu pakete dahil olarak kurumsal müşteri olduğumuz için General Mobile GM23SE cihazının da hediye olarak verileceğini belirtti. Kendisinden bu paket ücretini yüksek bulduğum için itirazda bulundum fakat iki yıl önce yapılan paket olduğunu ve bu paketlerin güncel en düşük paketler olduğunu tekrarladı. 06.09.2024 tarihinde 0555 030 20 90 cep numarasını kullanan kişi iş adresimize gelerek paket geçişimizi sağladı. İşlem öncesinde muhasebe biriminden ödediğim ücretleri çıkardığımda iki telefon aboneliğim için 500 TL civarı fatura ödediğimi söylediğimde, sistemi kontrol ederek bizim 2 yıl öncesi paketi kullandığımızı ve güncel paketin en düşük 1030 TL olduğunu tekrarladı. Tüm görüşmeler 0262 311 11 41 numaralı hat üzerinden sağlanmıştır. Bu firma tarafımıza söylediği fiyatlar ve hediye telefon söylemiyle hatalı bilgiler ve yanıltıcı söylemler yapmaktadır. Bu yapılan yanıltıcı ve kandırıcı işlemin iptali için genel müdürlüğe gittiğimde firma adını söylemeden bile hemen Bursa'daki Turem Bilişim'dir demesiyle nasıl bir firma olduklarını anlamış oldum. Kontrol ettiklerinde aynı firmanın olduğunu ve bu firmanın da defalarca şikayeti olduğunu söylediler. Kendilerine olan bu şikayet sadece müdürlükte kalmaması için savcılığa da suç duyurusunda bulunuyoruz.

Turem
Turem

Merhaba, [email protected] mail adresine isim soy isim ve işlem yapılan numarayı paylaşır mısınız?

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Yapılan İşlemlerle Faturamda Haksız Artış Ve Yanıltıcı Bayi Davranışı

20 Ekim 2025 14:25
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Turem Bilişim Tarafından Mağdur Edildim

29 Ağustos 2024 13:44
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Taahhüt Ve Ekstra Ücret Şoku

21 Mart 2025 11:13