turdayim.com Çok Kötü Bir Firma

02 Ağustos 2024 20:44

Turdayım ile ablam, ben ve oğlum 28.07.2024-01.07.2024 tarihleri arasında bodruma gittik. Giderken de dönüşte de çok fazla araç bekledik. 27sinde 22.30 da alması gerekirken 00.15 te geldi, 1 inde de 13.00 da alması gerekirken 16.00 da geldiler. Onlar yüzünden taksiyle eve dönmek zorunda kaldık saatinde gelmiş olsa toplu taşıma ile dönebilirdik. Gidiş dönüşte de farklı rehber vardı. İkisi de birbirinden lakayıt. En büyük sorunumuz 7 yaşındaki oğlumu Suriyeli bir adamın yanına vermişler. Ablamla beni bir ön koltuğuna vermişler. Bizde kendilerinden rica ettik. Suriyeliler de 3 kişilik aileydi. Adam oğluyla otursa ben oğlumla otursam kadınla ablamda beraber otursa diye. Çünkü mantıken 7 yaşındaki çocuk tek başına ayrı koltukta oturamazdı. En mantıklı koltuk sıralaması da bu olacaktı. Ama Suriyeli hanımefendi beyefendi bunu kabul etmedi kendilerine göre koltuk numaralarını değiştirdiler. Sigortalanan koltuk numaralarında oturmadılar bile. Bize gelince ne yazıyorsa öyle oturmak zorundasınız isinize geliyorsa dendi. Kendi ülkemde Suriyeliler kadar değer görmemesi üzülsem perişan olmamıza mı bilemedim. Ayrıca dönüşteki rehberimiz H** bey müşterilerin arkasından o.c çöplerini burada bırakmışlar dedi. Sok olduk. Müşteri temsilcisi de ancak oyalıyor asla iş bitirici değiller. Çok kötü bir tur deneyimi oldu asla asla asla turdayım ile bir yere gitmem. Memnun kalsaydım Fethiye ve salda tur planım vardı t***la gideceğim. Onunla gelenler çok memnundu.

Hulya

Merhaba bende tur alacaktım yorumunuzu görünce tereddütlerim oldu hangi turla gelenler memnundu acaba! Çıkmamış yazdığınız, bu kadar lakayıksalar tercih etmeyeceğim

Pınar

Tur fırsatı ile gelenler çok memnundu

Maxi Gezi Sokakta Bıraktı Sahibi Bizimle Kavga Etti

06 Ağustos 2023 19:17