Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Çalışmayan Tunçmatik 5li Priz

Şebnem
24 Temmuz 2023 12:30

Geçen sene yazlığım için Tunçmatik marka 5li priz ünitesi satın aldım. Evde çoklu çalışırken, birkaç elektronik aletin bağlanmasını kolaylaştıran bir alet olması açısından faydalı bir ürün. Geçen sene hiç kullanmadım hatta denemedim bile zira gerek olmadı, zira yazlıkta fazla kalamadık ailevi nedenlerden dolayı. Bu sene yazlığımıza gittiğimizde ürünü ambalajından çıkartıp kullanmak istedik. Ancak prizlere kesinlikle fiş takılamadığını gördük, priz delikleri kesinlikle fişin girmesine izin vermiyor ve maalesef 5 prizin 5 i de aynı şekilde çalışmıyor. Priz çocuk kilit özellikli ve acaba çocuk kilidi nedeniyle mi çalışmıyor diye düşündük ancak kilidi açınca da durum değişmiyor. Ürünü hiç kullanamadım ancak iade süresi elbette geçti, bu duruma markanın bir çare bulmasını rica ediyorum.

Şebnem
06 Ağustos 2023 23:20

Sayın Tunçmatik yetkilileri, Hem ayıplı mal piyasaya sürüyorsunuz, hem de şikayeti kaale almıyorsunuz. Bu nasıl bir müşteri saygısızlığı? Sizden ayıplı malınız ile ilgili çözüm bekliyorum.

İsmail

Merhabalar Şebnem hanım Lütfen konu ile alakalı merkez servisimizle irtibata geçiniz

06 Eylül 2023 23:18
Hızır sonucu yetersiz buldu

Tunçmatik Akım Korumalı Prizde Aşırı Isınma Ve Eksik Kullanım Talimatı Sorunu

Hızır
23 Haziran 18:42
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Tunçmatik Priz Kalitesiz Bozuluyor

İbrahim