Tümosan Traktör Aldığıma Pişmanım Müşteri Hizmeti Sıfır

12 Ağustos 2024 12:33

Tümosan Gaziantep bayisinden 2022 model Tümosan marka 6065 traktör aldım. Aldığıma çok pişmanım. Motoru e*** a*** kişiliği için tercih etmiştim, yanılmışım. Şimdi telefonlara cevap verilmiyor. Çalışanı Salman olsun, kendisi olsun ama dünyaya rezil olacaklar. Bunu unutmayın, bir şekilde yönetim kuruluna ulaşacağım. Ticaret Bakanlığı'na, Maliye Bakanlığı'na, CİMER'e yerli ve milli traktör bayileri fabrikaları bakın, çiftçiyi ne hale getiriyor. Rezil ediyor. Vazgeçersem namerdim, en son ne olur. Bu traktörü öyle bir yakarım ki size iyi bir reklam olur. Çok bildiğim şeyler var, açıkladığımda bakın yer yerinden oynayacak. Kilis, Nizip, Nurdağı bayiliği tek elde. Size de motor satışı önemli değil mi? Peki bakın o zaman, satış yapana kadar satış sonrası hiçbir hizmet yok, ilgi yok. Derneklere fahri üyelik yaparak motor satışını yükseltmek iyi bir ustalık. Daha çok bilgi var. Türkiye'de dürüst olmayacağımızı anladık, dürüst insan yol alamıyor, reklamcı olacaksın. Benim sorunlarımla ilgilenilmedi ve muhatap yok.

29 Şubat 2024 04:51
Tümosan Üst Çeki Koptu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tümosan Sorunları Bitmiyor Servis Yok Gaziantep

03 Şubat 2024 15:19
By Bond sonuçtan hiç memnun değil

Zorla Traktör Satışı Ve Haksız Senet İşlemi

By Bond
01 Şubat 2025 00:22
Enver sonuçtan hiç memnun değil

Arıza Makinesi Tümosan Traktör

28 Ağustos 2023 19:53