Elif sonuçtan memnun

Tuger.us Ücretini Aldığı Hizmetleri Sağlamıyor

18 Temmuz 2023 14:04
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

Tuger llc firması ile geçen yıl Amerika'da şirket açılışı için tüm hizmetleri kapsayan paketi satın aldım. Aylarca şirket için gerekli belgeleri bekledim bu sırada Amerika'da adres kiralama ücretini almaya devam ettiler. Şirket açılışım 5 ay sürdü. 5. Ayda artık alınan ücretlerden sıkılınca tüm belgelerimi yollamalarını onlarla çalışmak istemediğimi söyledim bunun içinde günlerce uğraşarak Amerika'daki şirket kurulum evrakını alabildim ancak ein numarasının belgesini tam bir senedir alamıyorum. Şirketten satın aldığım Amerika'da banka açılışı, hesap değiştirme gibi hizmetleri de almadım. Şimdi arayıp bir temsilciyle konuşsam o var mıydı pakette der o kadar yaptıkları işlerden habersizler. Bir ay önce yine ein numarasını alacağız. Haber bekliyoruz yazmışlar hala yanıt yok tam bir senedir almaya çalıştığım belge için ein numarası diye bir numara atmışlar ne belge var ne kanıtı bakalım bekliyoruz 10 yıla alırız artık belgeyi diğer almadığım hizmetlerinde tabii ki parasını geri vermeyecekler.

Elif
Elif
10 Ağustos 2023 16:29

Teşekkür ederim.

Amazon Eğitimi Ve Şirket Kurulumu Sürecinde Verilen Sözler Tutulmadı Mağdur Oldum

Dursun
21 Temmuz 2025 19:37
amazon-egitimi-ve-sirket-kurulumu-surecinde-verilen-sozler-tutulmadi-magdur-oldum-1.jpg

Tuger LLC'nin Destek Eksikliği Ve Hayal Kırıklığı

09 Temmuz 2025 12:55
Mustafa sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2023 10:53
"Mahmut beye teşekkür ederim"
Furkan sonucu yetersiz buldu

Furkan