Spiritüal Danışmanlıkta Güven Sarsıcı Ve Etik Dışı Davranış

09 Aralık 2024 15:56

Tuğçe Işınsu adıyla sosyal medya platformlarında spiritüal consultant unvanıyla hizmet verdiğini belirten bir kişiyle, yayımladığı bir paylaşım aracılığıyla iletişime geçtim. Görüşme sırasında, kendisi sunduğu hizmetler hakkında hiçbir bilgi vermemiş, yalnızca 3000 TL ödeme talep ederek Garanti Bankası hesap bilgilerini paylaşmıştır. Profesyonellikten uzak bir üslupla, sorularımı yanıtlamadan görüşmeyi sonlandırmıştır.

Kısa bir süre sonra işlemden vazgeçmek ve randevumu iptal etmek için tekrar aradığımda, hiçbir açıklama yapmadan ve iletişim kurmayı reddederek telefonumu yüzüme kapatmıştır. Bu süreçte, hizmetin içeriği hakkında hiçbir bilgilendirme yapılmaması, kaba üslup ve müşteri haklarını hiçe sayan tutumu, güven sarsıcı ve etik dışı bir izlenim yaratmıştır.

Kendisinin, sunduğunu iddia ettiği “spiritüal hizmetler” kapsamında potansiyel olarak yanıltıcı faaliyetlerde bulunduğundan ve müşterileri manipüle ettiğinden şüpheleniyorum. Bu nedenle, konu hakkında gereken incelemenin yapılmasını ve benzeri davranışların önlenmesi adına gerekli adımların atılmasını rica ederim.

profile profile profile

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Danışmanlık Hizmetinde Kaba Ve Kırıcı Davranış Nedeniyle Yaşanan Memnuniyetsizlik

03 Ekim 2025 14:29
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Bağırarak Hizmet Veren Danışman Ve Bankanın İlgisizliği

27 Nisan 2025 00:24

Tuğçe Işınsu İle Mahkemelik Oldum

05 Ocak 2024 08:37
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe Işınsu Hizmet Deneyimi Üzerine Şikayet

04 Eylül 2024 20:11