Sebile sonuçtan hiç memnun değil

Tude Tur Mağduru!

29 Ağustos 2024 19:46

Tudegrup.com Tudetur.com Tudegaleriy.com Hesaplarının sahibi aynı zamanda Instagram hesapları da var. Otel rezervasyonu yaptık. Rezervasyon günü otele gittik bir de ne görelim rezervasyon yok.
Ödemeyi taksitlendireceğim dedi taksitli fiyattan tek çekim aldı.
86 bin küsur tl ödememizi iade ettim deyip sahte evrak gönderip iademizi yapmadı.
Hem tatilimiz zehir oldu çoluk çocuk ortada kaldık hem de paramızı aldı. Şimdi de kesinlikle telefonlara yanıt vermiyor. Her sözü yalan.
Gerekli yerlere şikayetlerimizi yaptık.

24 Ekim 2024 08:34

Yapı Kredi bankasına yaptığımız itiraz ve gerekli adli makamlara yaptığımız suç duyurusu icra takibi gibi işlemlerden sonra banka paramızın bir kısmını geri yatırdı. 2 farklı kartla yaptığımız ödemenin diğer kısmını da Yapı Kredi'den bekliyoruz.

11 Kasım 2024 10:00

38.911 TL daha alacağım var firmadan, kalan tutarın ödenmesini talep ederim. Ayrıca mağduriyetime istinaden ve aylarca oyalamalarına istinaden 20000 TL ekstra masrafım oldu borcumu ödeyebilmek için kredi çektim başka tatil almak zorunda kaldım.

06 Ocak 2025 22:38

Emre isimli kişi kuzenimdir, kendisinin iadesi halen yapılmadı.

Çetin
Çetin

Merhabalar sizin paranızı yatırdılar mı acaba bende aynı şekil de mağdur oldum siz nasıl bir yol izlediniz acaba

28 Ocak 2024 13:47
Esma sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 13:10