Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 05:31

Paribu borsasına kayıtlı benim tether trc-20 cüzdan adresim tvsrx4f6aeocfqxjkxjybburnmwyon53gc. Yukarıda belirttiğim cüzdan adresi kimlik bilgilerime kayıtlı Paribu borsasındaki cüzdan adresimdir. İfademde detaylı anlatacağım şekilde bir cüzdana para transferi yapmam istendi. Para yolladığım cüzdanın hangi borsaya ait olduğunu veya kime ait olduğunu bilmiyorum. Tether trc-20:tffwjbcaz9m9a4dr1iwjnpxp7hmuynnjaq.

Bu cüzdana Paribu hesabımdan birden fazla para transferi yaptım. Fakat şu anda yanıltıldığımı anlıyorum o yüzden suç duyurusunda bulunacağım. Bu cüzdanın erişimine sahip kişiler tarafından yanıltıldım. Yaptığım incelemede bu cüzdana gelen paraların tether trc-20 : tfjupynhsn5tbmkvpmqvg3urpfgrpsquyd. Bu cüzdana aktarıldığını görüyorum ve daha sonra burda biriken paraların tether trc-20 : tz8a3dzdbkpf2hkwzbpal9xrzrvs6gmmwx. Bu cüzdana aktarıldığını yaptığım araştırmada tespit ettim.

Şu anda en son belirttiğim cüzdanda 300bin küsur dolar para olduğunu Tron defterinden görüntülenebilmektedir. Bu cüzdanların bloklanmasını ve soruşturma açılmasını talep ediyorum. En son paraların aktarıldığı cüzdan bakiyesini bu linkten görüntüleyebilirsiniz. https://tronscan.org/#/address/tz8a3dzdbkpf2hkwzbpal9xrzrvs6gmmwx. tronscan sizden yardım istiyorum.

Ramazan

Aynı sorunu arkadaşım yaşadı çözüme ulaştınız mı acaba?

Hasan

Hayır pek takmıyorlar adamlar rahat

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Trc 20 Ağına Para Transferi Yaparken Tronscan Trx Ağına Gitti

Bayram
12 Temmuz 2023 17:16
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
16 Mayıs 2023 18:03
Paribu Transfere El Koydu
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Tronscan Mağduruyum Ben Lütfen

05 Ocak 2024 22:56