Erhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 22:26

İdefix sitesinden Adana merkezli “trkitap” satıcısından iki adet pattex sıcak mum satın aldım, 133,5₺’den iki adet toplam’da 267₺ ödedim, satıcı daha sonra bu ürün stoklarında olmadığını, satışı iptal etmemi söyledi. İdefix’e durumu bildirdim, hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar. Ardından aynı ürün “trkitap” satıcısı tanesini 220₺’den satışa koymuş. Sonra “trkitap” ı aradım anlattım, göz göre göre yalan söyleyerek stokta ve satışta olmadığını siparişimi iptal etmemi ısrarla söyledi. Siparişimi 10 gün sonra iptal ettim, idefix paramı iade etti. Bir daha asla idefix ve orada mağaza açmış firmaları tercih etmeyeceğim, hiçbir sorumluluk almıyorlar.

15 Mayıs 2024 23:06 (Şikayetten 40 dakika sonra)
16 Mayıs 2024 11:27

İdefix üzerinden gerek telefon gerekse şikayet kaydı defalarca iletildi. Ekteki fotoğraflara bakabilirseniz "IDE6603f85a72566" sipariş numaramı görebilirsiniz. Eğer stok biterse ürün satıştan tabii ki kaldırılır.

16 Mayıs 2024 11:29

Gerekli tüm bilgiler bir önceki mesajda açıklayıcı bir şekilde iletilmiştir. Teşekkürler

17 Mayıs 2024 11:14

Artık insanlar sandığınız kadar... Değil. Yorumları okuyup firma adı altında tilkileri ayıklıyorlar. Bu yüzdendir herkesin "keşke yorumları okusaydım" yazısı. Patronların müdürlerin bu düzenden puanlardan yorumlardan haberi yoktur.

17 Mayıs 2024 11:16

12 Aralık 2024 13:17

27 Aralık 2024 18:27

30 Temmuz 2024 04:23
2035 TL'lik Siparişin 1603 TL'lik Kısmını Göndermeyen Mutlu Fiyatlar!
Caner sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 10:45
İdefix Ve Satıcısının İlgisizliği: Ürün Gönderilmiyor