Fatma sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 23:41

20 Temmuz'da konaklamak üzere Antalya Beldibi Rixos Sungate oteline gittik. Evlilik yıldönümümüzü acente aracılığıyla ilettik, bununla ilgili ikramlar olacağını söylemişlerdi. Hiçbiri olmadı. Bebek arabasını odaya girebilmek için her seferinde kucağımıza almak zorunda kaldık ve 3 çocuğumuz var. İkincisi kavga çıktı denizde, çocuklarımıza zarar gelebilirdi ve kendi çalışanlarına oldu. Olan suda çocuklarla oyun oynarken su tabancası geldi. Annemin kafasına ilk yardım çantasına dair hiçbir can kurtaran malzemesi yoktu, reviri arıyorsun bağıra bağıra gelecekler 30 dakika geçti. Klima problemi tamamen fiyaskoydu. Otel içinde piştik, en kötüsü oraya aile oteline 4 erkeği alınması da çok kötü, damsız alınmayacak. Yemekler iyiydi, çalışanlardan bazıları surat asıyorlardı, o da ayrı saçmalık. Çocuklar için güzel hizmetleri var, çocuk bölümünde sigara, alkol vs. gibi kötü örnek olabilecek hiçbir şey yasak, bunu beğendik. Asıl sürpriz olan bugün çıkış yaptık. Yemediğimiz halde 2 çikolata yenmiş deyip 672 TL para ödedik. 3 aile olarak gittik, 3 odalarını kullandık. Fakat bunlar göz ardı edilecek şeyler değil, kimseye tavsiyede bulunmayacağız.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
07 Ekim 2023 17:15