Trendyol Yemek Siparişi Nerede Kimse Bunu Açıklamıyor

Trendyol Yemek Siparişi Nerede Kimse Bunu Açıklamıyor
25 Nisan 2024 23:45

Trendyol Yemek üzerinden verdiğim yemek siparişi bir saat sonra kuryeye verilmiş, bir dakika sonra ise kurye adresi bulamadığı için siparişi iptal etmiş. Trendyol müşteri hizmetlerini aradığımda, adres bilgilerinde olan numaraya ait bir sipariş olmadığı, farklı bir numara üzerinden verilmiş olduğu söylendi ve bilgi verilmedi. Üyelik numarası ile aradığımda ise adres bilgilerinde kayıtlı olan telefon numarası ile verilmiş olabileceği ifade edildi. İki numara ile aynı anda müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede, iki numara ile sipariş olmadığı belirtilerek yeterli bilgi verilmedi. Canlı destek üzerinden sorgulama yaptığımda, adreste bulunamadığımız için ücret iadesi yapılmayacağı, bankaya sorduğumda ise paranın Trendyol tarafından tahsil edildiği, yemek siparişi verdiğim restorana yemeğin geri gelmediği bilgileri verildi. Benim ödediğim para ya da yemek ne oldu? Bunu kim aldı? Buradaki en önemli konu, artık hiçbir zaman hiçbir konuda Trendyol'a güvenilemeyeceği ve basit bir kuruma dönüştüğü gerçeğidir. Şimdi burada kimse kusura bakmasın; restoran mı, kurye mi, Trendyol mu sorumlu, bunun cevabını çok merak ediyorum.

25 Haziran 2023 21:09

22 Temmuz 2024 01:13
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 11:23
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 23:11

30 Temmuz 2024 01:38