Travelpass Holidays Travel Pass Rezil Tatil Planı

09 Eylül 2024 16:26

Travelpass ile 10-14 Nisan Şarm El Şeyh turu için arkadaşımla beraber otele geldik ve otel tam bir kaos şeklinde geçti. İlk gün otellere yerleştikten sonra başıboş bırakıldık. Yani bizimle iletişime geçen, neler yapmamız ve neler yapmamamız gerektiğini söyleyen bir kişiye dahi ulaşamadık. Kahvaltı yemek saat bilgisi verilmediği için kahvaltıyı kaçırdık. Bu kadar tecrübesizce ve amatörce yapılan bir hizmet daha önce görmedim, duymadım. Dalış için bizden 20 dolar kadar bir ücret talep edildi ancak dalış merkezine gittiğimizde 10 dolar olarak hizmet verdiklerini duydum. Soruyorum sadece, herkesten aldığınız geriye kalan 10 dolarımız nerede? Kim aldı ve ne yaptı? Beyaz Adaları görmek için belli bir ücret ödedik ancak yine turu beceremedikleri için Beyaz Adalar turuna gidemedik. Neymiş, uçak kaçarmış. Gidemediğimiz halde geri ödeme yapılmadı. En kısa sürede geri ödeme talep ediyorum. Kahire turunda bizden tam bilet parası alıp Kahire'de 3 tane piramit gösterdiler. Diğer aktiviteleri göstermediler. Travelpass. Hizmet bedeli sıfır. Zaten sürekli her yere geç kaldığımız için her şeyi acele yaptırdılar. Sonra firma ile konuştuktan sonra paranın tarafıma iade edileceğini söylediler ama bu zamana kadar iadeler yapılmadı. Kesinlikle bizden alınan fazla ücretlerin geri iadesini istiyorum.

Ali
Ali

Aradan bugün itibari ile iki yıl geçmiş, bende 2024 yılında bu firmadan aynı yere tur satin aldım. Çok pişmanım. Bir şey alırken iki kere hatta uc kere bu yorumları okuyun arkadaşlar

Alihan bize orada neler yaşattığını sen biliyorsun. Uçakta Türkiye'ye gelene kadar verdiğin hizmetler tam olduğu için mi 1 uçak dolusu insandan sürekli özür diledin o zaman. Ben ve benimle birlikte tura katılan tüm arkadaşlar sana tur boyunca o yüzden mi sürekli öfkeliydi.

23 Nisan 2024 20:39
Seda sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 23:51
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

TravelPass Holidays Travel Pass Fiyaskosu

24 Temmuz 2024 00:28