Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Tradeall Çökmüş Durumda Al/sat Emirlerini Gerçekleştirmiyor

08 Ağustos 2023 16:12

Tradeall tamamen çökmüş durumda al emri veririm almaz sat emri veririm satmaz veriler düzgün gelmez Akbank müşteri hizmetlerini ararım emri iptal edin diye onlar bile iptal edemezler. Takip ettiğim hisseyi düşükte alamam yüksekte satamam trade edemedikten sonra sen ne işe yararsın ki. Geçtiğimiz hafta saat 10:00 ile 10:30 arasında uygulama resmen çöküyor ne giriş yapabiliyorum ne çıkış yapabiliyorum ne alabiliyorum ne satabiliyorum.

Hele bir de hacimli bir hissede isem kurumlar yoğun al/sat yapıyorsa vay halimize ekran öyle donuyor öyle kasıyor ki ben emir verinceye kadar alacağım hisse tavana gidiyor satacağım hisse tabana. T2 den nakide geçeyim bir daha Tradeall mı tövbeler olsun (Telefonumda kayıtlı daha çok video/fotoğraf var. Suçu internet hızına atacağınızı bildiğimden onu da her defasında videoya ekledim)

profile profile
Yasin
Yasin
10 Ağustos 2023 23:56

Hacim başladığı anda Tradeall donup kalıyor. İzlediğiniz videoda ekran sabit bekliyor iken al/sat emrini veremiyorum donup kalıyor. Ekrana bakıyorum hisse 50.00₺ derinliğe giriyorum 52.50₺. Karşılanması gereken bir zararım yok ancak kaçırdığım onlarca fırsat var sayenizde. Yazıklar olsun diyorum o kadar!

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Tradeall Uygulama Açılmıyor, Verileri Gelmiyor

24 Temmuz 2023 11:03
Akbank Tradeall Uygulama Açılmıyor, Verileri Gelmiyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 10:51

Akbank Tradeall Uygulaması Son Güncellemeden Sonra Çalışmıyor