TP Link Marka Türk Telekom Modem Hakkında

Gökçe
12 Nisan 2023 03:26

Türk Telekom firması tarafından 2022 yaz döneminde internetle ilgili yaşadığım sorunların, modemimin eski olmasından kaynaklı olduğu ve değişmem gerektiği söylenildi. Türk Telekom'dan TP-Link marka, vc220-g3u model, modemi aldım. Modemi değişmeme rağmen internet ile ilgili yaşadığım sorunlar devam etmekteydi, yeni getirdikleri modemi 1-2 ay geçmeden bu arızalı diyerek değiştirdiler. Türk Telekom firmasıyla bir türlü sorunlarımın çözümünü bulamadığım için TurkNet firmasına geçtim ve internet ile ilgili yaşadığım problemler tamamen çözüldü. Almış olduğum modemle ilgili teknik bir sorun yaşadığımda muhatap bulamıyorum. Türk Telekom'a açık ve net modem arızalıysa ne yapacağım dediğimde muhatabının kendileri olmadığını TP-Link i aramamı söylüyorlar. TP-Link ise daha telefonda tuşlama yaparken bile Türk Telekom ile görüşmemiz gerektiğini söylüyor. Bir şekilde ulaşıp görüştüğümde ise, durumu izah ettiğim halde sorumluluk kabul etmeyip, muhatabın Türk Telekom olduğunu, gerekirse şikayette bulunabilirsiniz diyerek, müşterilerinize vermiş olduğunuz önemi ve ürününüzün sırf Türk Telekom ile sözleşmenize dayanarak arkasında durmadığınızı göstermiş bulunuyorsunuz.

12 Nisan 2023 10:23 (Şikayetten 6 saat sonra)

Emre
Emre

TTNET tarafına üretilen modemlerden TP Link tarafına mail yazdım sorunlarla ilgili geri dönüş yaptıklarında TTNET için üretilen modemlerin yazılımını TTNET'in kendisinin yaptığını bildirdiler. TTNET için üretilen her iki modemi denedim ZTE ve TP-Link ikisinde de aynı sorun var muhtemelen içine yazdıkları bir kod modemi kilitliyor ve internet hızını düşürüyor. Telekom'a bu durumu anlatamıyoruz. Telekom'la hiç alakası olmayan bir modem ile sorunsuz çalışıyorum aynı hat aynı hız süper çalışıyor. Ama kendilerinin ürettiği modemlerde sorunu anlattığımda kabul etmiyorlar iç tesisat ekibini göndereyim diyor.

Ev İnternetinde Kalan Kullanımı Görmek Neden Bu Kadar Zor?

Susan
22 Eylül 2025 16:48
Taşkıncan sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Bilgilere Güvenerek Aldığım Deco X10 Mesh Cihazlarında Kablolu Bağlantı Hayal Kırıklığı

Taşkıncan
28 Haziran 2025 15:20