Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servisinde AdBlue Mağduriyeti

Zekeriya
04 Kasım 2024 16:54

2022 yılından beri kullanmakta olduğum Proace City model aracımı aldığım günden beri sadece yetkili servisi olan Tokullar Gaziemir İzmir servisinde kontrollerini yaptırmaktayız. 24.10.2024 tarihinde aracımın motor ışığı yandı, hemen aracı kapatıp çekici ile servise gönderdik. Yaklaşık 10 gündür serviste olan araca ancak 04.11.2024 tarihinde aracınızın AdBlue dolumundan kaynaklı sorun yaşadığı, bunun hâlihazırda devam etmekte olan sigorta kapsamında olmadığı ve ücreti karşılığında yapılabileceğini dile getirdiler. Araç ilk günden beri kendi servisinde bakımları yapıldı, lakin hiçbir servis zamanı AdBlue bizden alınmazsa sorun olduğunda bakılmaz gibi bir uyarı yapılmadığı gibi şu an 'Siz servisten almamışsınız, sigortadan yapamayız' demektedirler. Toyota gibi bir firmanın ne aracının, ne servisinin, ne müşterisinin yanında olmayışı asla kabul edilemez. Günlerdir çözülmeyen ve çözüm için de sorumluluk kabul etmeyen bu firmanın aracını bundan sonra asla ne tavsiye ederim ne alırım, bu konudaki mağduriyetimizin acil giderilmesini talep ediyorum. Hakkımı tüm yasal mecralarda arayacağım.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servisinde Çözülemeyen Arıza Problemi

09 Ekim 2024 20:45