Ertunc sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Saray Total Da Kendini Müdür Diye Tanıtan Ciğerci Ve Personel

10 Eylül 2024 22:24

7 Eylül 2024 tarihinde saat 17 00 civarında Ankara saraydaki istasyonunuzdan aracımla gaz almaya pompaya yanaştım. Pompacı hafif şişman genç beyefendi gaz basma yerinin nerede olduğunu sordu ve bende tamponun altında olduğunu söyledim. Bunun üzerine ödeme yapmak üzere oradan ayrıldım. Aradan 5 10 dakika geçmesine rağmen baktığımda dolum tabancası dahi takılmamıştı. Neden dediğimde yerini bulamadık cevabi aldım. Bizzat amcam kalp hastası eğrilip o çubuğun yerini gösterdi. Ve dolum başladı. Bunun üzerine 1 80 boylarında yaşlı siyah beyaz saçlı bir personel bağırarak ben bu işten nefret ediyorum bu insanlık mı yaptığınız diyerek üzerimize yürüdü. Bunun üzerine gaz dolum yerimiz tamponun altında diye bize neden bu kelimeyi konuşuyorsunuz biz insan değil miyiz dediğimde bir başka çalışanınız ( genç 20 li yaslar arasında siyah saçlı ) hayırdır alıyorsanız alin almıyorsanız si. K. T. R. N olun gidin dedi. Daha sonra benzerliğin sağ tarafında olan ve sonrada öğrendiğimiz ciğerci ben buranın müdürüyüm si.k.tr olup gidip istediğiniz yere şikayetinizi yapın dedi. Ne müdürü bulabildik ne yetkili. Böyle bir kuruma bu personeller yakışmamaktadır. Daha kötüsü ileri deki başka bir esnafta aynı benzinlikte o ihtiyar adamla aynı sorunu yaşadığını ve git kime şikayet edersen et dediğini 5 dakika sonra bizzat kendi ağzından öğrendim. Kurumsal bir firma olarak Ankara saraydaki bu sıkıntılı olay ve personelli bilmek istediğinizi düşünerek ilk şikayeti kurumumuza ve gereğinin yapılmasına. Daha sonra aksi halde Tüketici Hakem Heyeti ATO ve ticaret Bakanlığına gerekli şikayetlerimi bildireceğimi beyan ederim.

11 Eylül 2024 09:22 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

24 Eylül 2024 08:45

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Nazlı
Nazlı

Öncelikle, ben de akaryakıt satış görevlisiyim. Karda, çamurda yerlere yatarak size hizmet vermek durumundayız. İlk önce siz dolum ağzınızı görünür bir şekilde ve doluma uygun bir şekilde yaptırmanız gerekmez mi? Çalışanlara saygı duymanız gerekmiyor mu? Size hizmet veren çalışanları aşağılamadan saygılı bir şekilde istasyona girip çıkmanız gerekmiyor mu. İyi günler

Ankara Saray Total Da Kendini Müdür Diye Tanıtan Ciğerci Ve Personel
Ertunc
Ertunc

Bozacının şahidi şıracı. İyi günler.

16 Haziran 2024 00:53
Muratcan sonuçtan memnun

20 Ağustos 2024 05:32
"Teşekkürler, biraz geç bir çözüm oldu ama sonunda oldu işte."
Kaan sonuçtan memnun değil

27 Temmuz 2024 08:33