Toshiba TV App Store Market Uygulamasında Sorun Yaşıyorum

Toshiba TV App Store Market Uygulamasında Sorun Yaşıyorum
16 Ağustos 2023 15:308.152

Toshiba Smart TV 65 Ultra ekran mağaza uygulaması App Store çalışmıyor. Bundan iki gün öncesine kadar çalışıyordu. Diğer uygulamalar çalışıyor ama App Store çalışmıyor. Konuyla ilgili ve alakalı.

Yorumlar(25)

20 Ekim 2023 14:30

Hikmet bey insanlar ssiptv sormamış market uygulamasını sormuş. Smartone iptv uygulaması vardı içerisinde ben onu kullanıyorum mesela insanları yanlış yönlendirmeyin

Behçet
Benzer Şikayeti Var
20 Ekim 2023 09:45

3 gün oldu hala açılmadı. Hala smartone iptv yok. Bir açıklama da yok. 3 gündür en kısa sürede deniliyor. Bu kadar mağduriyet kabul edilebilir bir şey değil. Gerçekten Vestel Toshiba pişmanlıktır.

Behçet
Benzer Şikayeti Var
20 Ekim 2023 09:18

Ssiptv bende stabil değil para vererek aldığım Smartone iptv uygulaması yok ve 3 gündür mağdurum

19 Ekim 2023 01:32

Şu an genel bir sorun mevcut. AR-GE ekiplerimiz tarafından kontroller yapılıyor. Bu problemin kaynağının tespitine ve çözümüne yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Diye cevap geldi WP destekten bilginize

19 Ekim 2023 01:00

Benimki de aynı şekilde, coğu programları oradan açıyordum şu an da çalışmıyor, sadece bugün böyle oldu eskiden böyle değildi. Sorunu kim ya da nasıl halledilir?

18 Ekim 2023 21:27

Ve have the same problem with our televizyon. Can you please find a solution or refund us the price of the televizyon?

18 Ekim 2023 21:21

Benim de aynı şekilde böyle oldu bugün...

18 Ekim 2023 21:15

Merhaba. Sorununuz çözüldü mu acaba. Benim de aynı sıkıntı var şu an. Çözüldüyse ne yaptınız bilgi alabilir miyim

18 Ekim 2023 19:15

Aynı sorun şu anda bende de var dün açılıyordu. Geri iade alır umarım Vestel yoksa Tüketici Hakları'na başvuracağım.

18 Ekim 2023 18:23

Esra
Toshiba TV Vewd App Store

Toshiba TV VewdApp Store

Musa
Toshiba LCD TV Sürüm Problemi!

Toshiba LCD TVSürüm Problemi!

Arif
Toshiba TV Servis Ağı