Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Tor Vize Danışmanlık İlgisizlik Ve Değersizlik

25 Haziran 2024 12:34

Merhaba, maalesef ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle ben de yurt dışı çalışma hayalleri peşinden araştırmalara başladım. Onlarca kişi ve onlarca firmayla görüştükten sonra Tor Vize Danışmanlık adı altında bir firmayla görüşüp 07.06.2024 tarihinde Aksaray'daki ofislerine gittim ve ön ödemeyi yaptım. Ödeme yapana kadar firmayla gece dahi konuşabiliyorken, ödeme yapılıp işlemler başladıktan sonra ki halen daha devam ediyor, "sözde" hiçbir bilgi verilmiyor, ulaşılamıyor ve cevap alınamıyor. Verdikleri süre doldu fakat ne cevap ne de ne aşamada olduğumuzla alakalı net bir şey yok. Kimseyi suçlamıyorum, hata benim inandım ama insanların hayalleri ve hayatlarıyla bu kadar kolay oynanılmaması gerekiyor.

25 Haziran 2024 21:34

Görüldüğü üzere daha cevap atmadı, WhatsApp'tan yazdı yine oyalayıcı tarzla, paramı geri istedim ondan da şüpheliyim ama yollarsa buradan mutlaka sizlere bildiririm. Ayrıca parayı eksiksiz geri iade etmezse, Ankara'dan savcılık yoluyla bir işlem başlatıyorum dahil olmak isteyen özelden yazabilirsiniz. Yerel basın ile iletişime geçiyorum o bilgileride verebilirim, başka insanlar bu sıkıntıları yaşamasın...

25 Haziran 2024 23:50

Merhaba, sitede kişisel bilgilerim mevcuttur o sebepten buradan yazmıyorum. 07.05.2024 tarihinde Tor Vize Danışmanlık yetkilisi At... N bey ile Aksaray ilinde ofisinde yaptığımız görüşmede kişisel bilgilerim evraklarım Tor Vize Danışmanlık firmasında kalmıştır, şahsım üzerinden yapılacak bilgim dışımdaki tüm işlemlerden Tor Vize Danışmanlık sorumludur.

13 Temmuz 2024 20:19

Bu arada halde daha elden verdiğim tutarı geri göndermedi

Yorumlar (45)

Rıdvan
Rıdvan
Benzer Şikayeti Var

Ufuk bey iletişime geçebilirsiniz rdvanbaki12 insta adresim bir sürü mağdur var toplu hareket edelim

Tor

Napayım ufuk yeni duman yoluyla para yollama çıktıda benim i haberim yok

Murat
Murat

Ben sana WhatsApp her yerden yazıyorum cevap vermiyorsunn

Tor

Bana kendi IBAN'ını yaz başka sının değil

Ufuk

Parayı alırken hesaptan mı aldınız ki gönderirken hesap diyorsunuz, hesabımla ilgili detayı belirtmiştim size

Tor

Burda mağdur rolü yapmayı bırakta WhatsApp'tan ulaş ufuk paranı nasıl yatormamı bekliyor dumanla mı yollayım

Ufuk

Mağdur rolü derken? Parayı veren ben, karşılığında bir evrak alamayan ben,2 ay a yakın bekleyen ben, bilgi alamayan ben, insan yerine koyulmayan ben, oyalanan ben. Parayı alıp herhangi bir makbuz vermeyen sen, ayağına kadar çağırıp noter sözleşmesi yapmayan sen, herhangi bir sözleşme vermeyen sen, telefonu açmayan mesaja geri dönmeyen sen. Neresinden bakarsan bak mağdur olmuşuz ortada bir rol yok

Tor

Mağdur rolü yapma ufuk ben engellemem gerekirken kendin engelliyon buraya çıkıp mağdur rolü yapıyorsun

Ufuk

Senin engellemene gerek yok ki atakan, cevap vermiyor ve zaten açmıyorsun telefonu

Tor

Önce burda heriflik yapma ha gi Mehmet olduğunu yaz

Tor

Sen önce hangi Mehmet olduğunu yaz kimin görü yiyor yimiyor anlayalım

Dostum selamlar. Herkesin parasını alıp vermiyor bu sahte*kar. Hepimizin elinde adresi, WhatsApp ses ses ve mesaj kayıtları var. Hem savcılığa verelim hem de adres ve elimizdeki bilgilerle polisi arayıp ihbar edelim. 'Bizden aldığı paraları vermediği gibi fotokopisini çektiği pasaportlarımızla sahte işlemler yaptığından şüpheleniyoruz' diyelim. Gerisini mahkemede hallederiz, hesabını oraya verir.

Tor

Serdar herkesin işi tamam seninle kalıyoruz baş basa

Tor

Benim seni engellemem gerekirken sen beni engelliyorsun enteresan sın ufuk 😁

Ufuk

Haa bu arada çok komik bir durum değil, sayenizde 45 günümüz ve bana bağlı bir çok insanın umudunu mahvettiniz ben burda gülünecek bir şey görmüyorum. Ayrıca mağdur olan benim işini yapmayan maalesef sizsiniz, yoksa önümüzdeki hafta ilk konuşmamızda dediğiniz gibi parmak izi için randevumuz gelmiş olurdu.

Ufuk

Hala daha üste çıkmaya çalışmanız ilginç, keşke son 1 aydır bu kadar bilgiyi WhatsApp'tan yazsaydınız. Neyse ben geldim ön ödememi yaptım 45 gün +15 gün daha beklerim dedim ama daha ortada bir şey olmadığını gördüm. Ve normal insanlar gibi size ödediğim ücreti geri istedim. WhatsApp'tan yazdım cevap vermediniz yine, o sebepten kamuya açık yazmak istedim, çünkü sadece buradan cevap yazıyorsunuz. WhatsApp gereksiz olduğu için size oradan son olarak size ödediğim ücreti geri göndermeniz IBAN paylaştım ve sizinle daha artık bir ticaretimiz ortak noktamız yok olmadığı içinde özel yazışmanın ( ki tek ben yazıyorum) bir anlamı yok. O sebepten engelledim buradan da sorayım size ödediğim ön ödemeyi ne zaman iade edebilirsiniz?

WhatsApp'tan yaz

Tor

Kaç gün oldu sana işleme başlayalı burda mağdur rolüne yatıyon

WhatsApp'a bak

WhatsApp'a bak!

Şikayeti Çözüldü

Teşekkür ederim abi mağdur etmediğin için

Şikayeti Çözüldü

Yazıyorum da cevap vermiyorsun ki

Şikayeti Çözüldü

Dostum iletişim yaz bayağı kişi birleştik şikayetçi olacağız sende gel bize katıl gerekirse TV kanallarına bile cikacaz

Numaranı yazar misin kardeşim

Sinan
Sinan
Benzer Şikayeti Var

Beyler be oldu sizin dava durumu ben de size dava için destek olabilirim.

Şikayeti Çözüldü

Instagram dan yazdım bakarsan kardeş

Gelmedi gene

Şikayeti Çözüldü

Başını yazmadan bıraktım böyle gelir mi acaba

Şikayeti Çözüldü

Yok kardeş ben mi görmüyorum anlamadım

Çıktımı numara

Numaranı bulamadım nasıl ulaşacağım

Ulaş dostum 2 kişi daha aradı vereceğiz birazdan

Bulamadım numaranızı

Şikayeti Çözüldü

Altta numaram var ulaş bana

Şikayeti Çözüldü

Farklı farklı şehirlerden ama savcıyla görüştük ne çok toplu gelirseniz o kadar etkili olur dedi çünkü yaptığı hiçbir işlem yok davetiye olması gerekiyor ilk olarak onu bile yapmamış ve elinde birisine karşı tek bir işlemde yok bir de geri iade yaptığı işlemlerde para kesiyor o bile suç çünkü vize adına hiçbir işlem yapmıyor

Şikayeti Çözüldü

Birleştiğiniz kişilerin hepsi Adana da mı yoksa diğer illerden de var mı hepimiz mağdur olduk iyi olsun diye uğraşırken

Adana

Şikayeti Çözüldü

Serdar bey siz hangi şehirdesiniz

Erkan

Bana ulaşabilirsin bende mağduruyum bunun hapse gireceğim yoksa bunun yüzünden

Ufuk

Sosyal medya grubu buldum birtane, CİMER ve savcılığa da başvuru ileteceğim. Maalesef inanıp geçici bir süre bir işlere girdim 45 güne çözülür diye ama astarı yüzünü aştı masrafın üstelik insan yerine konuşmamakta cabası.

Tor

6 ayın 7 sinde gittin bugün 25 1 hafta bayram tatili senin işin kaç gün oldu başlayalı destekli yalan söyleyin

Benzer Şikayeti Var

Benim işlemi başlatalı 110 gün oldu atakan bey ben kürşat İstanbul'dan hadi beni de yalanla bakayım Ankara'ya kadar geldim ofiste görüşelim evraklarını vereceğim randevun alindi dedin halen senden evrak alacağız alamadık paranı yatıracağım dedin yatırmadın

Ufuk

E WhatsApp'tan ne aşamada diye soruyorum 3 haftadır cevap alamıyorum, en son ayın 7 sinde maksimum 1 ay demişsiniz, daha evrakların gelip gelmediği belli değil, önümüzdeki hafta bayram haftası tailinide hesapladığımızda verdiğiniz süre yine dolmuş oluyor. Daha evraklar konsolosluğa gidecek de konsolosluk randevu verecekte... Ayrıca neden WhatsApp'tan yazdığımızda cevap alamıyoruz ama buradan anında dönüyorsunuz. Kaç gündür bir yalvarmadığımız kaldı, mesajı okuyup cevap bile vermiyorsunuz

Tor

Başka isimlerle değil gerek ismininle girde kanıtlayım

Ufuk ben atakan bey

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 23:55
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 20:07
Tor Vize Danışmanlık Vize Danışmanlık Firmasıyla Yaşanan Sorunlar