Tokat Devlet Hastanesi Sağlık Kurulu İşlemlerinde Yaşanan Gecikme Ve Mağduriyet

28 Aralık 2023 13:35

Öncelikle iyi günler. Askerliği bedelli olarak yapmak için başvuruda bulundum ve sağlık kontrolü için sağlık ocağına yönlendirildim. Daha önce beyin kanaması geçirdiğim için Tokat Devlet Hastanesi Nöroloji Polikliniğine sevk edildim. Sağlık kuruluna bağlı nöroloji doktoru, beni beyin cerrahisine yönlendirdi ve tomografi çekildi. Tomografide ameliyat gerektiği tespit edilince, sağlık kurulu nöroloji doktoruna geri gönderildim. Nöroloji doktoru, heyete girmemi uygun gördü. 15.12.2023 tarihinde heyet karşısına çıktım ve heyet, raporun bir hafta veya en geç on gün içerisinde e-Devlet sistemine girileceğini söyledi. Ancak 13 gün geçmesine rağmen raporum e-Devlet sistemine girilmedi. Bedelli askerlik ücreti olan 122 bin küsur TL'yi ödeyip işlemi tamamlamayı düşünürken, yıl sonuna kalmam ve zamlı ücret ödemem ihtimaliyle karşı karşıya kaldım. Gerekli mercilerin görevlerini yerine getirip raporumu sisteme girmeleri gerekiyor. Aksi takdirde, bana en az 50.000 TL ek maliyet çıkacak. Sağlık kurulu raporunun bugün sisteme girilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Buse
Buse

Merhabalar kardeşim benimde hala onaylanması gerekirken sisteme düşmedi napmanız gerek

Heyet Raporu Sürecinde Zaman Ve Emek Kaybı

23 Aralık 2024 14:16
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Askerlik Raporu Sürecinde Beklenmedik Gecikme Ve Mağduriyet

08 Ekim 2025 18:47
askerlik-raporu-surecinde-beklenmedik-gecikme-ve-magduriyet-1.jpg
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Tokat Devlet Hastanesi Psikolog Doktoru İle Yaşanan Sağlık Kurulu Raporu Sorunu

24 Aralık 2023 23:06