Heyet Raporu Sürecinde Zaman Ve Emek Kaybı

23 Aralık 2024 14:16

Silahlı güvenlik olabilmek için heyet raporu almam gerekiyordu. Ben de bu yüzden heyet başvurusu yapmaya devlet hastanesine gittim, bana bir buçuk ay sonrasına randevu verdiler. Gereksiz uzun bir süre ama neyse, günü geldi. Heyet için tekrar hastaneye gittim, elime bir heyet kağıdı tutuşturdular, 9 doktora görünmem gerekiyormuş. Her neyse, hastanede blok blok geze geze 20 gün süre tanınan heyet kağıdını 12 gün içinde güç bela tamamladım. Raporu teslim etmek için gerekli yere vardım ancak 5 yıl önce geçirdiğim bir ameliyat için beni 1 hafta boyunca oyaladılar, tüm doktorlardan sağlam raporu almama rağmen perikriz raporu istediler. İstedikleri perikriz raporunu teslim ettiğim halde işlemimi hala tamamlamadılar, kesinlikle en ufak yardımda bulunmuyorlar. Bir engeli aşıyorsunuz, önünüze bir yenisini koyuyorlar. Heyet raporu için 2300 TL bir ödeme de yaptım, paramız ile rezil oluyoruz. Daha önce hiçbir şeye bu kadar zaman ve emek harcadığımı hatırlamıyorum, çok gereksiz şekilde insanları bekletiyorlar. Tam 2.30 saattir sistem gitti bahanesiyle bekletiyorlar. Giden zamanımı ve emeğimi geri istiyorum.

İbrahim
İbrahim

Geçmiş olsun öncelikle. Sana yine az söylemişler kardeşim. Bize 7 ay sonrasına heyet günü verdiler.

Heyet Randevularında Zamanlama Sorunu Ve Mağduriyet

07 Nisan 2025 11:00

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji Doktorunun Hastaları Ayırması ve İlgisiz Tavrı

24 Haziran 2025 01:35