23 Ocak 2024 23:30

Tofisadan uygun fiyatlı avantaj ürünleri aldım. 10.01.2024 tarihinde aldığım ürünler 23.01.2024 tarihinde elime ulaştı. Ürünlerin görseldekiler ile uzaktan yakından alakası yok. Aldığım yeşil ve dökümlü hırka incecik ve naylon bir kumaştan ibaret. Görseline ve tesettür kıyafet olmasına aldanarak aldığım lacivert takımdan bahsetmiyorum bile. Resmen türban niyetine başımıza örttüğümüz ince şifon kumaş. Ben nasıl onu giyinip dışarıya çıkabilirim ki. Böyle bir saçmalık görmedim. Ürün özelliklerini okuyorum kumaş özelliği olarak terletmez kumaş yazıyor bundan başka bir ibare yok. Antrasit diye bir şal aldım. Resmen füme hatta daha bile koyu. Sayfaya güvenerek alıyoruz ve böyle saçma sapan durumlarla karşılaşıyoruz. Asla güvenilir bir site değil.

23 Ocak 2024 23:07

Tofisa adlı giyim satış sitesinden 684,44 TL lik bir alışveriş yaptım. 10.01.2024 tarihinde yaptığım bu alışveriş 23.01.2024 tarihinde elime ulaştı. Bugün paketleri açtım ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Ürünlerin görseldeki ile uzaktan yakından alakası yok. Ürün özelliklerinde terletmez kumaş diye yazıyor ve sayfanın adına güvenerek alıyoruz. Görseldekinden bambaşka ve ucuz bir kumaş geliyor. Değil bu ürünlere 600 küsur 5 kuruş verilmez. Resmen insanları görseller ile aldatıyorsunuz. Aldığım yeşil hırka o kadar basit bir kumaş ki yer bezi bile yapılmaz. Tesettür giyim olarak aldığım lacivert tunik resmen iç gösteriyor. Asla giyinip de dışarı çıkamazsınız. Antrasit diye aldığım gri şal resmen siyah. Tofisa asla göründüğü gibi bir sayfa değil. Aldığım her ürün için tek tek pişmanım.

25 Ocak 2024 15:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
06 Ağustos 2023 00:57
"Markaya teşekkür etmiyorum şikayet var. Com a teşekkür ederim. Bayağı etkili bir site. Başarılar dilerim"
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
30 Ocak 2024 13:16
Elif sonuçtan memnun

15 Aralık 2023 15:24
"Tarafıma dönüş yapıldı konuyla ilgili çözüm odaklı davranışınız için teşekkür ederim."
Tofisa Fotoğraflarla Alakasız Kalitesiz Ürün Gönderiliyor
Müberra sonuçtan hiç memnun değil

Müberra
10 Temmuz 2023 15:40
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
14 Eylül 2024 16:22
"1 gün sonra iletişime geçip paramı hesabıma yatırdılar, teşekkürler."