Dilek sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 10:54

Merhaba,
İngiltere vize başvurum için tls contact ile tanıştım. Ancak başvuru merkezinde sorun yaşadım ve bana ücret iadem yapılmadı. Kısaca özet geçecek olursam önce bir başvuru yaptım sonrasında eksik bilgiden ötürü onu iptal ettim ve onun ücret iadesi de hesabıma yapıldı. Buraya kadar her şey normal. Sonra ben yeni başvuruda bulundum belgeleri yükledim ve merkeze gittim. İptal olan başvurum nasıl bir sistemleri varsa yansımamış ve orada hala aktif görünmekte. Beni de o başvuruya aldılar belgelerinizi yüklememişsiniz görmüyoruz diyorlar. Tabii ben de iptal olduğundan aklımdan bile geçmiyor ve ilgilenen kız o kadar aksi biri ki gereksiz bilgi verip sinirlendirmeyeyim diyorum. Neyse benden belgeleri tekrar yüklemem için 3800 TL daha aldılar. İşlemleri tamamladım çıktım sonradan taşlar yerine oturdu ve yanlış başvuru olduğunu anladım geri girip anlatmak istedim. Bana çok geç dua etmeniz gerek dediler. Neyse biri insaflı çıktı sanırım yoldayken geri aradılar başvurunuzu iptal edelim gelin doğrusundan işleme alalım dediler. Tekrar geri döndüm. Bu sefer de başvuru saatiniz geçti 2600 TL ödemeniz gerek öyle işleme alabilirim dediler. Ne kadar alsak kardır diye düşünülüyor sanırım. Bir önceki ödememin de iadesini istedim o dosya yandı geri ödeme yapamayız dediler. Ben şimdi yaptığım 5400 TL nin iadesini talep ediyorum. Aldığım hizmet kalitesi zaten çok kötüydü üstelik kendi sistemlerinin de dev bir açığı mevcut. İptal edip para iadesi yaptıkları bir başvuruyu nasıl işleme alabiliyorlar? Keşke bu durumu konsolosluk da fark etmiş olsaydı acaba bu danışmanlık merkezi ile çalışmaya devam eder miydi?

Buket
Buket

Merhaba normal şartlarda normal bir başvuru kişi başı ücreti ne kadar? Talihsizlik olmuş gerçekten sizin işin

Emir
Emir

Tlscontact gibi bir firmadan böyle bir rezillik beklemezdik ya çok yanlış yoldalar ya da çalışanlarını değiştirmeleri gerek haksız aldıkları ücreti de geri ödeyin veya Tüketici Hakem Heyeti mahkeme falan daha cazip geliyorsa bilemeyeceğim

13 Kasım 2023 12:30

16 Kasım 2023 14:52