Hamit sonuçtan memnun

Tirebolu 42 Çay Piyasadaki Çay Ürünlerindeki Toz Oranı Sorunu

Tirebolu 42 Çay Piyasadaki Çay Ürünlerindeki Toz Oranı Sorunu
15 Ocak 2024 22:21
Hamit'in Teşekkür Mesajı
“Ürünün üretim bandında hatadan az miktarda pakette yaşandığını, tüm paketlerin bu kalitede olmadığını belirttiler. Adresimi isteyip yeni paket çay gönderdiler. Gelen ürünü kontrol ettiğimde sorunsuz ve kaliteli bir çaydı. İlgili oldukları için teşekkür ederim. Genede kalite kontrolleri daha dikkatli çalışmalıydı. Saygılar.”

Zincir marketlerden birinden aldığım 42 Tirebolu filiz çayını demlediğimde, ne kadar dinlendirirsem dinlendireyim çayın dibe çökmediğini gördüm. Sonrasında çayın aşırı şekilde toz içerdiğini fark ettim. İçilemeyecek kıvamda toz içerdiği için 1 kilogram çayı elekten geçirdiğimde yarı yarıya çay tozu olduğunu fark ettim. Yani 1 kilogram fiyatına 500 gram çay satıldığını anladım. Toz olan kısım ise tamamen çöp. Bu orandaki bir tozun imalat kaynaklı olmasına ihtimal vermediğim için bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Üreticinin bu aldatmacadan vazgeçmesi ve tüketicinin de bunu göz önünde bulundurarak alışveriş yapması gerektiğini düşünüyorum.

16 Ocak 2024 08:46 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Hamit Bey. Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. Konu ile ilgilenerek tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacaktır. İlginize ve hassasiyetinize teşekkür eder iyi günler dileriz. Saygılarımızla Tirebolu 42 Çay Kalite Birimi

Hamit
Hamit
01 Şubat 2024 03:28

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 00:56
Tirebolu 42 Çay Çayın Kalitesizliği
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 14:14
Murat sonuçtan çok memnun

25 Şubat 2025 02:22
"Arayıp bilgilendirme için teşekkürler."
Tirebolu 42 Çayının Hayal Kırıklığı: İlk Ve Son Alışveriş