18 Temmuz 2024 13:09

Facia yaşadım! Daha 1. Günümüzde roket denen Kaydıraktan kayarken tırnağım olduğu gibi koptu! O kadar çirkin, yalan dolu olaylar oldu ki uzun olduğu için hepsini yazamadım. Önce N**** hanımla iletişime geçtik sonra cankurtaranların müdürü M***** bey ile görüştüm. Önce direkt benlik olduğu düşünüldü. En son aynı olayı yaşayan başka bir müşteri şans eseri karşıma çıkıp aynı ayak/aynı parmakta tırnağı ucundan kopunca beyefendi ile tekrar yetkili N**** hanıma gittim. Sonrasında H**** bey ile görüştürüldüm. Genel müdür H**** beye hiçbir şey yansıtmadan alt pozisyondaki yetkililer her şeyi ört pas ediyor. Beyefendinin hiçbir şeyden haberi yok. Kontrol edildi denilen şeyler kontrol edilmemiş. Herkes kendini kurtarma peşine girmiş yalan dolu açıklamalar. ( Kaydırak olaylı bu arada. Mekanizma bozulmuş çocuk düşmüş falan. ) Gün sonunda benim hatam oldu yok sürtünmeden olmuş olabilir, yok bileğinizi bükmüş olabilir misiniz acaba. Başkaları kayıyor bir sıkıntı olmuyormuş :) cankurtaranlar kayıp kontrol sağlayıp açıyorlarmış güya. Kanıtlı olarak tüm tezler çürüdü. Kaydıraktan tırnaksız çıktım. Kan revan içinde ayağım. Otelden ücret iademi aldım transfer sağladılar 1. Günümüzde bu çirkin olayla oteli terk ettim. İznim, planlarım, tatilim mahvoldu. Uçak bileti değiştirdim maddi olarak ekstra zarara girdim. Canımın acısı da cabası. Mağduriyetimi hiçbir şey kurtarmıyor. Bu olaydan sonra ne otelin güzelliği ne mutfağı. Hiçbir şeyi kurtarmıyor

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Korumar Ephesus Beach Dürüst Ve Hatanızı Kabul Etmenizi Beklerdik

17 Haziran 2024 15:43